باید یکم از زندگیم بگم تا بتونین درست راهنماییم کنین ببخشید ک طولانیه🙏🙏
من ۲۰ سالمه با امسال ۳ ساله ک پشت کنکورم سال های قبل نخوندم ولی امسال تصمیم گرفتم واقعا بخونم تازه شروع کرده بودم با فیلم تو تل پیش میرفتم تا اینکه فهمیدم حرامه هرکاری کردم نتونستم خودمو قانع کنم ک نگاشون کنم گفتم بدون فیلم پیش برم بازم نتونستم چون پایم به شدت ظعیفه
خانوادمم امسال کمی پول دستشون اومده و نیاز مالی ندارن ولی دیگ به من پول نمیدن میگن چند سال خرج کردیم دیگ پول نمیدن البته یه ماه پیش بابام دو تومن بم داد ولی الان ک پول ندارم دلم نمیاد ک بهشون زنگ بزنم پول بخوام منو خواهرمم الان یه جا دیگ زندگی میکنیم تقریبا یه ساعت فاصله دارم خواهرم میره سر کار و دانشگاه منم میرفتم کتابخونه درس میخوندم تا اینکه مسئله فیلما پیش اومد از طرفي تو شهرمون کار فروشندگی هس ک ماهی ۹تا۱۲تومن پول میده از ۸ صب تا ۹ شب میخواستم برم سر اون کار تا عید بعد عید بشینم برا نهایی بخونم و سال بعد برا کنکور خوانوادم با سرکار رفتنم مشکلی ندارن از طرفي استرس میگیرتم ک چجور یسال دیگ بمونم از طرفي پول ندارم و بدون پول هیچی قبول نمیشم چون اونقدر ظعیفه پایم ک برا نهاییام باید هم کتاب بگیرم هم فیلم نمیدونم چیکار کنم از طرف دیگم مامانم ک با من صحبت نمیکنه بخاطر درنیومدنم تو دانشگاه (البته امسال ثبت نام کردم پیام نور ولی اصلا خوشم نمیاد پول کرایه هام ک زیاده نرفتم اصلا) مامانم با خواهرم صحبت میکنه میگه ک من برم خونه کمکش چون دستو کمرش درد میکنه درواقع هنوز درس خوندن منو به رسمیت نمیشناسم فک میکنین قبول نمیشم باز هرچند به اون کار ندارم ولی عذاب وجدان مامانمم دارم ک من اینجا بیکار مامانم اونجا به کمک نیاز داره دکترم نمیره فک کنم روماتیسم داره حالا میگم اگه خونه برم هم از سر کار میمونم هم از درس ولی خیالم راحت میشه ک دست مامانم کمی بهتر میشه اگه سر کار برم علاوه بر خستگیش ک کلا سرپا موندنه استرس اینکه کسی منو ببینه(آخه همه فکر میکنن من تو خوابگام برا دانشگاه) یا از درس بیوفتم ولم نمیکنه 💔