2777
2789
عنوان

پانزده سالمه سمت چه کاری برم در اینده بدردم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 59 پست
خیر.اسمم تو نینی سایت اسم دختره؟

😐💔حاجی فکر کردم دختری

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم راجع بهش توضیح میدی؟

اوکی.ارز دیجیتال بخش تریدش آموزش خاصی نمیخواد و فقط باید نیم ساعت وقت بزاری و توی یه صرافی که بهترینش نوبیتکسه ثبت نام کنی.بعدش باید قبل از خرید ارزی بری اون ارز رو تحلیل کنی ببینی  آینده خوبی داره یا نه. توی یوتیوب یه چنلی هست که اسمش fast trader هست و ارز هارو تحلیل میکنه و همیشه هم تحلیل هاش درست بوده و میگه که کدوم ارز برای خرید خوبه و کدوم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی.ارز دیجیتال بخش تریدش آموزش خاصی نمیخواد و فقط باید نیم ساعت وقت بزاری و توی یه صرافی که بهترین ...

شما چطور تحلیل رو یاد گرفتین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
شما چطور تحلیل رو یاد گرفتین

تحلیل یاد گرفتن نداره.فقط طرف توی ویدیو میگه که:فلان ارز قراره گرون شه پلان ارز قراره ارزون بشه.تو باید ارزی که قراره گرون شع رو بخری و ارزی که قراره ارزون شه رو اگه ازش داری بفروشی

2805
تحلیل یاد گرفتن نداره.فقط طرف توی ویدیو میگه که:فلان ارز قراره گرون شه پلان ارز قراره ارزون بشه.تو ب ...

میشه بیاین تلگرام

بافت مو 

شینیون

خوش نویسی 

کیک پزی

با اجازه استارتر 

✨️میشه تو تاپیک اخرم شرکت کنید؟✨️

🤍اجبار نیست🤍

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

به هیچ عنوان سمتش نرید

سمت چی

2810