2777
2789

تو دوران تینیجری ب شدت تباه و داغون بودم اصلا ی کارایی میکردم روم نمیشه بهشون فکر کنم😭کلا ادم تباهیم سر همین همیشه از خودم بدم میاد

دلم میخاد اسممو عوض کنم چهرممم تغییر بدم تا از این حس بد بیرون بیام

بنظرتون انجامش بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هعی حداقل تو قبلا تباه بودی من هنوزم تباهم هر روز از یاد دیروز از خجالت دلم میخواد خودم و بکشم😂😂😂😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

همه تو اون سن اینجورین گلم لزومی نداره دراین حد خودزنی کنی

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اسمو و اینا اونقدر حالتو خوب نمیکنه گلم

رفتارتو درست کن و ارتباطتو با خدا بیشتر کن مطمئن باش حالت بهتر میشه

اگه دوست داشتی میتونی کارایی که گفتی هم انجام بدی ولی به نظر من اونقدری تاثیر نداره

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

منم سم بودم، البته هنوزم سم هستم😂😂😂🤕🤕🤕🤕

من دلم میخواد کارایی که انجام دادم از ذهن همه پاک بشه😖😅

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

2810