بچه ها من این سوالو دیشبم پرسیدم اما واقعا دارم دیوونه میشم خواهشا بگین چی کار کنم اگه جای من بودین چی کار میکردین خیلی دل تنگ میشم ؟ مسئله ای که دارم اینه من با آقایی ۸ ماه برای آشنایی و ازدواج خانواده ها هم خبر داشتن ، داشتیم آشنا میشدیم راجب مهریه حرف زدیم تصمیم گرفتیم ۱۱۴ تا باشه بعد چند ماه یه شب زنگ زد گفت این تعداد رو خانواده م قبول نمیکنن و زد زیر حرفش ،گفت فقط ۱۴ تا سکه و بعد ۳ و ۴ سال خونه خریدیم نصفشو میزنم به نامت ، اما قانون گفت که وقتی ملک وجود واقعی نداره و خریداری نشده نمیشه به عنوان مهریه ثبت بشه .من بهش گفتم ۵۰ تا سکه باشه اگه تو بعدا خونه زدی به اسمم منم مهریه رو میخشم اونم قبول نکرد . این آقا قبلا خانمی رو هم به مدت ۵ سال صیغه کرده بوده و رابطه جنسی داشته باهاش من بابت این ۱ ماهی حرف نزدم باهاش اما اومد گریه کرد و گفت از گذشته خودش پشیمونه منم چون دوسش داشتم چشم پوشی کردم حالا میترسم ۱۴ تارو قبول کنم اولا بعدا تو زندگی بهم بگه من ک رفته بودم خودت اومدی سمتم بعدشم چون قبلا گذشته بدی داشته میترسم خیانت کنه چون مهریه م کمه . وضع مالی خوبی هم داشت ۱ مغازه داره که داده اجاره یه مغازه هم خودش اجاره کرده ماشینم داره . ۳۱ سالشه منم ۲۲ . دوسش دارم نمیدونم چی کار کنم اما اون راحت گذاشت رفت
میشه خواهرانه برادرانه منو راهنمایی کنین