2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 78 پست

نمیدونم چی بگم . ترسناکه که پسر با کلی زحمت مال جمع کنه و بدون هیچ تضمینی از آینده و رفتار زنش مهریه رقم بالا قبول کنه.

ولی نپسندیدم که زده زیر حرفش

سی سالشه احساسشو می‌تونه راحت تر از تو کنترل کنه .

وقتی راحت گذاشته رفته پیگیری نکن ، دوست نداری که تا آخر زندگیت ، ی سره دنبالش و بیوفتی و از خواسته هات کوتاه بیای؟

دلتنگی ارزش خوار شدن نداره ، برو مشاوره نظر ی متخصص هم بدون

چرا پیش ما اصلا مهریه اهمیتی نداره  همون کی داده کی گرفته پیش ما مرسمومه . واقعا کسی نداده تا الان حالا میخاد تاریخ تولد باشه یا کمترینشون ک ۱۱۴ تاس کمتر از این هیچ وقت تو منطقمون نداشتیم. اگر بخان جدا شن هم محلی بزرگا  میشنن یه چیزی در حد توان پسره میدن وتمام..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف این چیزا رو میبینه کهرو پیدا میکنه با وجوده صیغه میگه ۱۴تا سکهتازه اینم اگه از ترسش نبود نمیگفت ...

اوه اوه چه رزومه ای هم داره 

همین مردای هف خط

از بی عقلی این دخترا سو استفاده میکنن دیگه 

وگرنه انقد دریده نمیشدن

دوست خوبم از حرفام ناراحت نشو ولی شما انگار داری با طرف معامله می‌کنی هر کی دیگه باشه از حرف شما ب چ ...

این اقا گذشته خوبی نداشته

خودشم میدونه اینده خوبی هم نداره

وگرنه یه تعداد معقول مهریه میداد

اسی هرشرایطی گذاشته قبول نکرده 

چون میخواد زرنگ بازی دربیاره

پسرای الان به اندازه کافی گرگ هستن 

شما لطفا دخترا رو از چیزی که حقه طبیعیشونه ملامت نکن

2805
این اقا گذشته خوبی نداشتهخودشم میدونه اینده خوبی هم ندارهوگرنه یه تعداد معقول مهریه میداداسی هرشرایط ...

ملامت نکردم شما از حق طبیعیت استفاده کن گل

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
این اقا گذشته خوبی نداشتهخودشم میدونه اینده خوبی هم ندارهوگرنه یه تعداد معقول مهریه میداداسی هرشرایط ...

من سعی میکنم هیچکس و قضاوت نکنم چون از قضاوتی ک کردم و ناخواسته بود بد ضربه ای خوردم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه واقعا کمه. اصلا بحث مادیش به کنار معریه یجور اهرم فشار برای زنع. برای به دست اوردن حقوقی که قانون ...

منم همینو بهش گفتم ، گفتم مینویسم تعهد میدم چند نفر دیگ هم امضا میکنن به غیر خودم اما قبول نکرد گفت فقط حرف خودم ۱۴ تا

اگه خواهرم بودی سیاه وکبودت میکرد چون خودت خواستی خواهرانهمیگم دختر خلی؟؟یا خل شدی روانی نکن منو

من خودمم معلمم شرایطم خوبه ولی نمیدونم انگار واقعا چشمم کور شده

منم همینو بهش گفتم ، گفتم مینویسم تعهد میدم چند نفر دیگ هم امضا میکنن به غیر خودم اما قبول نکرد گفت ...

خب

نظر تو چیه؟

تصمیمت چیه؟

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2810