2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 78 پست

ب یه گربه دوروز غذا میدیم روز سوم اگ نباشه دلتنگیم 

اونوقت تو میخوای با مردی ازدواج کنی ک ۵ ساللللل ی دختر یا زنو بازی داده ازش استفاده بعدم مث دستمال پرتش کرده رفته سراغ کس دیگه من نمیتونم اعتماد کنم بخثش سر مهریم که.....

والا ماهایی ک برامون مهریه بالا بستنم تو فکر دادن نبودن ک کردن وگرنه قرار ب‌گرفتن باشه خداشاهده شوهرم یکیم نه میده نه میتونه بده 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که یه بار صیغه رو اونم به پدت ۵ سال تجربه کرده مطمئن باش راهشو قشنگ یاد گرفته و ممکنه دوباره هم تکرار کنه 

همه چی و بسپار دست خدا شاید خیر و صلاحت تو بهم خوردن این رابطه است 

اگه ارزشت به اندازه ۱۱۴ تا سکه نیست خودت باید عقب بکشی چون مردی اگه از ته دل طرفشو بخواد سر مهریه معامله نمیکنه و چونه نمیزنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
2805

5 سال یه زن رو بازی داده بعد مثل دستمال کاغذی پرتش داده 

من هیچ جوره عقایدم شبیه این آدم نمیشه وگرنه مهریه اینقدر مهم نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اگه اینجوریه مهرتو کم نکن اگه بخوادت میاد وگرنه که ولش کن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

حتی خونه نداره میگی وضع مالیش خوبه؟ این مدت بازیت داده بعدم ول کرده رفته میخوای کوتاه بیای خودتو کوچیک کنی؟ اون اگه میخواستت عقب نمیکشید یا اقلا همون اول سر مهریه به توافق میرسید نه بعد از ۸ ماه بزنه زیرش.چرا به هر قیمتی میخواین شوهر کنید. سنی نداری

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

خونه ای که هنوز وجود ندار رو تو دفتر ازدواج ثبت می کنن😐😑 منتها همراه با دنگ خونه مبلغ مد نظر رو هم می نویسند و کنارش عند الاستعاعه می زنن

در ضمن از خودم نمی گم تو سند ازدواج خودم اینطوری نوشته شده!

دوست خوبم از حرفام ناراحت نشو ولی شما انگار داری با طرف معامله می‌کنی هر کی دیگه باشه از حرف شما ب چیزای بد فکر می‌کنه نمیگم مهریه مهم نی ولی خو ضامن خوشبختی هم نی من از ازدواجم ک مهریم تعداد سکش سال تولدم بود ی قرونم نگرفتم از نظر من زندگی ک‌ خراب شد مهریه ب چ درد میخوره می‌دونم حرفام و خیلی ها جالب نمی‌دونن ولی من ب این نتیجه رسیدم الاهی هر چی برات خیر همون بشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اه چه سلیقه‌ای دارین طرف 5سال زن داشته خوشیاشو کرده حالا دخترباکره میخواد تازه با 14تا سکه جمعش کن ...

طرف این چیزا رو میبینه که

رو پیدا میکنه با وجوده صیغه میگه ۱۴تا سکه

تازه اینم اگه از ترسش نبود نمیگفت 

اسی میگه پسره قبلا با یه دختره دیگه بوده 

میخواسته با اون ازدواج کنه دختره که صیغه ش کرده فهمیده 

رفته همه چیو به دختره که قرار بوده ازدواج کنه گفته 

بهم خورده همه چی

الان گفته دوباره دختره بفهمه بیاد قبلش خودش گفته که اسی اگه فهمید این بهم نخوره

دفعه بعد که دیدیش بگو برو یه جینده پولی مث اونی که پنج سال بهت سرویس میداد پیدا کن ۱۴ تا مهرش کن بیشتر بدردت میخوره انگل 

وای دلم خنک نمیشه😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وقتی خونه نداره چجوری اوضاع مالیش خوبه ؟

بی عقلی نکن که بدجور تاوانشو پس میدی بعدا با یه بچه تو بغل به گوه خوردن میوفتی 

نکن خواهرم نکن

منی که ۴ سال میشناختمش و صیغه میغه وسط نبود 

الان پشیمونم ....

با ۸ ماه الکی وابسته نشو 

فرصت برات زیاده 

درستو بخون کار کن خودتو ارتقا بده

2810