2777
2789
عنوان

صدای قلبم ک شکست امروز

205 بازدید | 26 پست

بیاید بگم امروز چیشد..

قدیم اونقد بابامو دوست داشتم جونمم بهش میدادم

همیشه بهترین قسمت غذا رو قائم میکردم واس بابام

براش گوشی میخریدم باهمه عمه هام سر بابام دعوا میکردم از حق بابام ت خانواده ی مادرم دفاع میکردم

همیشه با مامانم سر بابام دعوا بود میگفتم نباید پولاشو بدی ب خانوادت اونقدی ک من پشت بابام بودم اون نبود چند ماه پیش داشتم با مامانم دعوا میکردم گفتم حق نداری پولای بابامو بوی داداش هات بخورن همشونم بی عرضه هستن اون همه پول دادی بلکه به خودشون بیان کاسبی راه بندازه 

ولی آخرش همرو خرج دخترا کرد و بازم هیچی

( تا حالا ۲۰۰ میلیون از مادرم که پول بابام گرفته ب بهونه کاسبی راه انداختن و ب جایی هم نرسیده 

گفتم چرا بابام اون همه زحمت میکشه میدی ب اینا 

گفت بدبخت اینقد حرص و جوش پدرت میزنی 

فک کردی بابات دوست داره💔

گفتم اره گفتش اره جون خودت یه تار مویه منو ب ۱۰۰ تایه تو نمیده حتی خانواده ی منو ب تو ک بچشی ترجیح میده

بعدشم مامانم فمید کارش خیلی زشت بود حرفش بد بود گف ار حرص اینجوری گفتم ولی امرور فمیدم مامانم راست گفته

البته تو این چند ماه از بابام خیلی سرد شدم حس کردم ازش بدم میاد ار اون موقع ک حرفو شنیدم

امروز ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

امروز بابام و مامانم دعواشون شد

بابام دستش گرفت قلبش گف نمیاد بالا نفسم قرمز قرمز شده بود

مامانمم رفت ت اتاقش گف واسم مهم نیست بمیری

منم ب مامانم گفتم گمشو 

همین ی کلمه و برای بابام قرص و آب اوردم ماساژ دادم قلبش خدایی ناکرده سکته نکنه مامانمم عین خیالش نبود مدام فش میداد ب خودش و خانوادش

بابام همین ک خوب شد رفت آشتی کرد با مامانم

و اومد ت اتاقم ی دونه زد تو گوشم گف یبار دیگ ب مامانت بگی گمشو پرتت میکنم بیرون گنده تر از دهنت خرف میزنی خیلی زر میزنی جدیدا خوشم اصلا ازت نمیاد 💔

فمیدم واقعا همینه بابام هیچ وقت پشت من نبوده 

حتی وقتایی ک حق داشتم 

ت فامیل وقتی پشت من حرف زدن هیچ وقت پشت منو نگرفت و با مردم نشست غیبت منو کرد

فمیدم ک یه تار مویه مامانمو ب صد تای من عوض نمیکنه و هیچ وقت منو بغل نکرده هیچ وقت 

من خودم ی مادرم پچم پنج سالشه اگه یبار تو حرفاش بره سمت باباش  با اینکه خوشم میاد ک باباشو دوست داره لذت میبرم ولی اون لحظه قلبم میشکنه وحس میکنم درد قلبمو. با اینکه فقط پنج سالشه و میدونم دوسم داره . بنظرم از مادرت دلجویی کن تو این سالها خیلی عذاب کشیده با این رفتارت .

من خودم ی مادرم پچم پنج سالشه اگه یبار تو حرفاش بره سمت باباش با اینکه خوشم میاد ک باباشو دوست داره ...

من اصلا با مامانم الان مشکل ندادم بحثم پدرم 

ک چرا از من بدش میاد مگ چیکار کردم ک دوستم نداره

همون مامانت براش خوبه،بعضیا لیاقت مهربونی ندارن

اره امیدوارم ی جا بد ضربه بخوره چون همیشه طرفداری دایی هامو کرد ولی یبار نشد پشت من باشه

همیشه ت ذوقم میزنه یبار میگ چاقی یبار میگ

تنبلی یبار بهونه های الکی میگیره ک پیشش نشینم

من هر روز میرم حموم از سرکار میاد برم پیشش میگ پات بو میده برو تو اتاقت

2810