2777
2789

الان توی اینه داشتم فکر میکردم با خودم گفتم حاضری چقدر هزینه کنی🥲جوابم شد بخدا۲۰۰ میلیونم باشه میدمممم فقط صورتم صاف بشهههه 

هیچ عملی ندارم چش ابرو دماغ همه چی خوشگل 

جای فرو رفتگی جوش و.. ندارم

اما پنج سالی میشه یهویی صورتم حاله لک زده مثل لک حاملگی یا افتاب دکتر گفت برا افتاب 🥲

از نزدیک مشخص 

از دور نه 

با کرمم کامر میشه ی کوچولو مشخص 

بهترین محصولات مراقبت پوستی میزنم فایده نداشت 

مزوتراپی و… هم رفتم بس تاثیر بود 

مزوندلینگ هم خوب نبود 

بگید چیکار کنممممم هر چی باشه اوکیم😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

امروز ی پست دیدم میگف جعفری بجشون آبشو بزن پوستت یبار صب یبار شب لک میبره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
۲ .۳ تومن بده تراپی اعتماد ب نفست اوکی شه حله

از این حرفای کلیشه ای بدم میاد 

خب یه نقص اومده توی صورتم باید برطرفش کنم سه سال همین حرفای شما رو میزدم 

چیشد؟ مشکلم بدتر شد زودتر رسیدگی میکردم این نمیشد

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

وقتی قوی ترین مزو نبرد اخه جعفری ؟ این ماسکا فوقش یکم نرم کنن

حق با شماس‌ اشتباه کردم پست گذاشتم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....