2777
2789
احتمالش هست چن هفته زمان بدید ببینید تغییری میکنه یا نه چون پوست با پوست فرق داره برا بعضیا زود ج‌ م ...

خدا کنه خوب شه اصلا روانمو ریخته بهم

آشنا ها از همه غریبه ترن

کرم قوی تر چ کرمیلیزر هم اگ میشه بگید چ لیزری

لیزر فرنکشنال میتونی بری 

کرم هیدروکینون۲ درصد ، آلفا اربوتین ۲ درصد،

برای راهنمایی بیشتر تو هر زمینه ای میتونی اینستا بهم دایرکت بدی 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال ترک پوستی چیکار کنم که بعضیا سفید بعضی بنفش...و اینکه من تپلم ولی سینه های کوچیکی دارم واقعا ...

اردن تو این‌ زمینه کرم های زیادی تولید کرده مث روشن کننده و ضد لک ،ضد استریا و حاوی ویتامین E , نیاسینامید ، 

در نهایت اگه ج‌ نگرفتی لیزر فرکشنال

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

دوستان اگه سوالی رو ندیدم یا اینجا نبودم به پیج ایستام سر بزنید و بهم دایرکت بدین تو هر زمینه ای مشاوره کامل رایگان دریافت کنید 

Samira_aesthetic_wellness

روغن زیتون خوبه ماساژ بدم؟؟

اره عزیزم اول با آب و صابون تمیز بشور بعدش با روغن زیتون ماساژ بده هر روز 

امیدوارم با همین توصیه ها مشکلت حل بشه عزیزم ولی اگه نشد حتما به پزشک مراجعه کن

دکتر رفتم پماد کلوتریمازول و هیدروکورتیزون داد گفت یه هفته استفاده کن استفاده کردم بهتر شد ولی کامل از بین نرفت

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی و کرم دوتاش‌ خوبن. پیشنهادتون چیه

ماسک هایی که توش عسل ابلیمو و الوئه ورا داره ، روغن درخت چای اینا خوبه 

برا کرم هم ضد لک و روشن کننده درمالیفت ،کرم ازلائیک اسید سینره هم خوبه 

همیشه هم ضد آفتاب استفاده کن من بیوردما پیشنهاد میدم