2777
2789
از کجا بدونم تو کدوم زمینه ام؟ من جند ساله دارم یعنی ذفع میشه؟

باید یه پزشک یا فیزیوتراپ ببینتت ولی بنظرم از تمرینات اصلاحی میتونی استفاده کنی فعلا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممن روی باسنم جوش میزنه جاش لک قهوه ای مونده لک هاروچجوری ازبین ببرم

صابون ضد باکتری پیور بگیر ، کرم ضد لک آردن یا پیور خوبه‌،روغن ویتامین E و روغن نارگیل عالیه ،لباس زیر تنگ و پلاستیکی نپوش ،بعد از حموم مرطوب کن با روغن هایی که گفتم، اسکرابش کن با ترکیبی مث روغن زیتون و شکر

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تمیرینات اصلاخی کدومان نمیدونم

خیلی زیادن بهم درخواست دوستی بده بفرستم پی ویت

ممنونم حتما

امیدوارم با همین توصیه ها مشکلت حل بشه عزیزم ولی اگه نشد حتما به پزشک مراجعه کن

صابون ضد باکتری پیور بگیر ، کرم ضد لک آردن یا پیور خوبه‌،روغن ویتامین E و روغن نارگیل عالیه ،لباس زی ...

روغن بدتر باعث جوش میشه جوش هم بزنه جاش میمونه

ضدلک اردن استفاده کردم تاثیری نداشته

لیزر کردم فرکشنال حس میکنم اسکار جدید زدمممکنه اینا روزنه هام باشن ک بزرگ شدن ک برن یا اسکار جدیده

نگران نباش به احتمال زیاد تا چن روز دیکه خوب میشی 

اصلا بهشون دست نزن و نخارون ،کرم های ضد التهاب استفاده کن،روغن ویتامین E و روغن نارگیل هم خوبه 

ولی‌ اگه دیدی خوب نشدی حتما برو پیش دکتر

روغن بدتر باعث جوش میشه جوش هم بزنه جاش میمونهضدلک اردن استفاده کردم تاثیری نداشته

خب میتونیم بهت کرم های قوی تر‌ معرفی کنیم 

در نهایت میتونی لیزر هم بری عزیزم 

نگران نباش به احتمال زیاد تا چن روز دیکه خوب میشی اصلا بهشون دست نزن و نخارون ،کرم های ضد التهاب است ...

جلسه دوممه ۸ روز گذشته ولی انگار ن انگار

ممکن نیس روزنه ها باشن؟

جلسه دوممه ۸ روز گذشته ولی انگار ن انگارممکن نیس روزنه ها باشن؟

احتمالش هست 

چن هفته زمان بدید ببینید تغییری میکنه یا نه چون پوست با پوست فرق داره برا بعضیا زود ج‌ میده بعضیا زمان ببشتر میخواد 

2810