2777
2789

خانواده شوهر من از شور درآوردنش یعنی دیگه انقد میبینمشون حالت تهوع گرفتم هر هفته از چهارشنبه تا جمعه آخرشب مگه میشه آدم اینجوری باشه حالا تعدادشونم واقعا زیاده یعنی بخوای دعوتشون کنی کم کم دوسه تومن میری این هفته گفتم من نیستم و نمیام والا یه هفته بزارن با شوهرم تنها باشیم بریم بیرون حداقل

کاش میشد مرد بی آنکه مادرم بفهمد..

شورش رو درآوردن 

ما با فامیلای مادرشوهرم ۲۰ روز یه بار شاید بشه گفت 

مهمونی همو‌میبینیم 

نوبت نوبتی مهمونی میکنیم تعداد ۳۰ نفر و اینا

خانواده شوهرم طبقه بالان 

می‌بینیم همو روزانه

شورش رو درآوردن ما با فامیلای مادرشوهرم ۲۰ روز یه بار شاید بشه گفت مهمونی همو‌میبینیم نوبت نوبتی مهم ...

اصلا واسه خودم زندگی نمیکنم در طول هفته ام باز یکی دوبار بعد شام جمع میشن

دلم میخواد برم یه شهر غریبی هیچکسو نبینم انقد زده شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از این مدل های دور و دوستی هستیم که هر چند وقت یه بار یا سالی یه بار دعوت میکنیم

مثلا من ماه پیش دعوتشون کردم، احتمالا اونا بعد از عید دعوتمون کنن

عید هم خونه پدرسوهر همو میبینیم. یه بار هم خواهرشوهرم همه رو دعوت کرد

کلا در سال ۳ ۴ بار بیشتر نمیبینمشون

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805
واقعاااا خوشبحالتووون

اره خیلی خوبه

من اصلا ظرفیت رفت و امد زیاد رو ندارم.

دوست صمیمی خودمو ۴ ساله ندیدم🤣🤣

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
آنقدر نمیفهمن یه نفر حال نداشته باشه،،تازهحتما خودشونم با فرهنگ و منطقی میدونن

آخ گفتی واقعا حال ندارم بعضی وقتا بعد حرفم درمیارن ک آره نمیدونم چشه بابا میخوام راحت باشم نمیزارید😒

ما با اینکه ارتباطمون خیلی خوبه اما حدودا سه چهار ماه یه بار همو ببینیم ... اونم فقط پدر و مادر همسرمو

خواهر برادراشو عید به عید خونه ی مادر پدرشون میبینم

هیچکس وقت نداره این روزا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810