2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج موقت

142 بازدید | 8 پست

دوستان پیرو تاپیک قبلی: 

یکی از دوستان من که الان هم پیشم هستن نیاز به راهنمایی دارن. 

ایشون نزدیک ۳ سال هست که با آقایی آشنا شدن (مادرها در جریان بودن)  و ۶ ماهه که خواستگاری رسمی کردن، خانواده ها از هر لحاظ همدیگرو تایید کردن، اما پدر خانواده یک شرطی گذاشتن که باعث شده که مانعی ایجاد بشه، و این شرط داشتن خونه به اسم خود پسر هستش.(که بنظر منم تو این زمونه نمیشه از ی جوانی که اواسط دهه دوم زندگیشه توفع داشت خونه به اسم خودش داشته باشه) 

دختر و پسر مشاوره های قبل اردواجم رفتن و همه چیز باهم همخوانی داره، دوست منم الان تصمیم گرفته تا زمانی که بتونن یا خونه بخرن یا پدر رو راضی کنن با پارتنرشون ازدواج موقت کنن(بدون خبر خانواده، چون دوستم قبلا طلاق گرفتن و نیازی به اذن پدر ندارن) 

و دلیلشون برای انجام این کار اینه که هم نیاز ذاتیشون رو نمیتونن کنترل کنن دیگه و هم اینکه نمیخوان مدام استرس و اضطراب گیر دادن از مراجع ذی صلاح رو داشته باشن. 

نظرشما راجع به این تصمیم چیه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر تا پاش اشکال داره 

سر تا پا 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤