2777
2789
عنوان

دقت کردید دیگه گنجشک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 80 پست

ما هنوز همونیم که با صداش گنجشک بیدار میشیم می‌زنیم تو پنجره برن

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی پرنده هایی هست مثل کلاغ سیاهه و نوکش نارنجی‌ها نمی‌دونم چیه اما اینقدر خوشگل میخونه جای خونه من از اونا زیاده خیلی دوست دارم مخصوصا بعد از بارون خیلی میخونن

2805
ی پرنده هایی هست مثل کلاغ سیاهه و نوکش نارنجی‌ها نمی‌دونم چیه اما اینقدر خوشگل میخونه جای خونه من از ...

فکر کنم مرغ مینارو میگید اونم شبیه کلاغه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

همین الان یکیشون داره جیک جیک میکنه سر منو برده😂

حالا تابستون خیلیییی بده میان رو درختمون شاید سی تا هی اینور درخت میرن اونور درخت میرن وزله می‌ریزن اصلا روانیی شدیم

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛
من شنیدم بعضی بازارها تو تهران اینارو میگیرن گوشتشو کباب میکنن مفروشن

گنجشک گوشتش کجا بود

همش پره و دو تیکه استخون کوچیک. من نمیدونم چرا گنجشک میزنن اخه گوشتی نداره. ده تاش رو بخوری شکمت سیر نمیشه

شهرک ما کلی کلاغ، مینا و گنجشک و یا کریم داره طوطی هم داره از اون سبزا ولی زمستان بیشتر کلاغا هستن

تهرانید 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
2810