2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی

114 بازدید | 15 پست

معمولا ۱۶-۱۷ هر ماه موقع عادت‌ماهانه‌ام بود ولی اینبار از اونموقع کلی میگذره هنوز نشدم، مجردم هیچ رابطه و این بحثا هم نداشتم اصن

حدود دو سه هفته پیش کمی خون ریزی داشتم ولی اونقدر زیاد نبود ک احتمال بدم عادتم قبلا هم اینطوری بود ولی به‌خاطر ورزشم بود دکتر گفت ولی چند وقتیه با این‌که ورزش نمیرم ولی اینبارم اینطوری شدم

الان اکثر روشها رو امتحان کردم، آب زردچوبه، دارچین، عسل، گلاب و... ولی هیچی به هیچی

فقط گاهی زیر دلم یه دفعه میگیره و تیر میکشه نمیدونم قراره بشم یا نه میترسم کیست باشه

آخه همیشه منظم بود

ببخشید دوباره تاپیک زدم اون تاپیک قبلی تیترش و بد نوشته بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بیشتر از یک هفته

ای بابا منم شنبه میشه 8 روز ک عقب انداختم و نشدم 

برو دکتر 

منم باید میرم اگ تا شنبه نشم

من متاهلم اما اقدام نداشتم و تست هم دادم منفی بود علت عقب افتادن رو نمیدونم 

معدمم مدام میسوزه شماهم؟

کاربری دست من و دوستمه

ای بابا منم شنبه میشه 8 روز ک عقب انداختم و نشدم برو دکتر منم باید میرم اگ تا شنبه نشممن متاهلم اما ...

آخه شرایط دکتر رفتن ندارم

نه معده‌م چیزی نیس فقط زیر دلم یه دفعه تیر می‌کشه هی احتمال میدم شدم ولی نمیشم

میشه اگه دکتر راهکار موثری بهتون داد به منم بگید؟ البته ایشالا منم تا شنبه اوکی بشم این وضعیت خیلی روی اعصابمه

آخه شرایط دکتر رفتن ندارمنه معده‌م چیزی نیس فقط زیر دلم یه دفعه تیر می‌کشه هی احتمال میدم شدم ولی نم ...

اره عزیزم میگم بهت

دعاکن ک بشم و حامله نباشم

اگ تا شنبه پریود نشم مجبورم برم

کاربری دست من و دوستمه

اخه بالا نوشتی دوسه هفته پیش خون ریزی داشتیچند روز خون ریزی داشتی؟

حدود یکی دو روز ولی اصن خیلی کم بود

چون موقع ورزش و باشگامم این طوری شدم با مامانم رفتم دکتر، دکتره گفت چیزیم نیست برای همین جدیش نگرفتم

یه بار دیگه هم اینطوری شدم باز خودم رفتم دکتر گفت احتمالش زیاده به‌خاطر ورزشم باشه

الآنم ک اینطوری شدم ولی با این تفاوت ک باشگاه نمیرم دیگه

2810