2777
2789
عنوان

بچه های شما هم از این کارتا می‌خرن همش❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 44 پست
تنبیه کنید. پول تو جیبی هاشون رو قطع کنید و فقط برای مدرسه و... خوراکی و خوراکی خونگی براشون بذارید

بآید خرید کنن، اشتباه کنن، پی ببرن بخ اشتباهاتشون، بزرگ شدن خرج کردن صحیح یادبگیرن ، خیلی محدود بشن ،آزمون وخطا ندارن، یاد نمیگیرن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی هست؟

باز کردن باکس و جعبه و کارتون و...

مثلا وسیل سفارش میدن جلو دوربین باز میکنن یا مثلا لپ لپ و هر وسیله‌ای مثل بلاگرا

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

2805
پسر دوستم میخره...ازش پرسیدم چ سودی داره میگه بعدا میفروشیم چمیدونم والا

اگر کارت رونالدو یا فوتبالیست معروف دربیاد ارزش داره اون کارت

یه جورایی بخت آزمایی هست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بآید خرید کنن، اشتباه کنن، پی ببرن بخ اشتباهاتشون، بزرگ شدن خرج کردن صحیح یادبگیرن ، خیلی محدود بشن ...

به خدا اگه یاد بگیرن🤣🤣دختر من ۲۲سالشه هنوز به نظر من خیلی چیزای بدرد نخور میخره

من ۴۰سالمه مادرشوهرم میگه پولا رو حروم میکنی

در واقع در هر سنی یه کاری میکنن به نظر خودشون درسترین کاره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تو ببخش

عزیزم چرا بهت بر میخوره ؟

من که شما رو نمیشناسم، شما هم من رو نمیشناسی ، غلطتت رو اصلاح کردم که توی جامعه ای که میشناسنت نگی و مورد تمسخر آدمای بی شعور قرار نگیری!

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

من داداشم روزی ۳بسته میخرید دیگه مامانم حسابی دعواش کرد اصلا دیگه نه اسمشو میاره نه چیزی و اینکه اون بسته های کیمدی که خریده بودو مامانم پاره کرد چون واقعا برای خریدنشون پا میکوبید

دیگه الان هر هفته براش اسباب بازی مورد علاقشو میخره 

متاهل🩷🍃
هروز آخه دوبسته اونم؟؟؟

پول زورم هستش معلوم نیست چیه 

ازشون می‌پرسم خب این چیه الان داری می‌خری 

گفت اینو می‌بینی این زیدانه اینو می‌بینی این رونالدو عه اینا امتیاز دارن داشت منو راضی میکرد که خالم و راضی کنم بره بخره😂 

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛
عزیزم چرا بهت بر میخوره ؟من که شما رو نمیشناسم، شما هم من رو نمیشناسی ، غلطتت رو اصلاح کردم که توی ج ...

توهم نمیدونی من دارم بچه شیر میدم و تایپ میکنم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
تنبیه کنید. پول تو جیبی هاشون رو قطع کنید و فقط برای مدرسه و... خوراکی و خوراکی خونگی براشون بذارید

باباشون هرروز پول نقد میده بهشون روزی ۲۰۰،۳۰۰ یا بیشتر 

الان فهمیدم میرن خرج چی میکنن 

قبلا جمع میکردن،مثلا ماه پبش ۴ میلیون جمع کردن،از عید هم ده تومن جمع کرده بودن ولی این واقعا اعتیاد شده براشون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2810