2777
2789
عنوان

بچه های شما هم از این کارتا می‌خرن همش❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست
بآید خرید کنن، اشتباه کنن، پی ببرن بخ اشتباهاتشون، بزرگ شدن خرج کردن صحیح یادبگیرن ، خیلی محدود بشن ...

بله البته یکبار .... دوبار....

در کنارش باید یاد بگیرن هر اشتباهی تاوانی داره و قرار نیست همیشه راحت نجات پیدا کنن🌹

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره پسر من هم کارت کیمدی دوست داره براش میخرمبرای شما اون بارکد رو اسکن میکنید باز میشه فیلم؟

باورت میشه نمیدونم بارکدش چیه و به چه کاری میاد؟؟؟ 

اینا فقط می‌خرن میندازن اینور اونور

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2805

استارتر ببین دقیقا چی میخوان؟ کدوم بازیکن رو میخوان؟ همونو تکی شو از دی جی کالا بخر بگرد تو دی جی کالا ارزونش رو بخر تا ولت کنن ماله ما هم همین بود همش میخریدیم تا رونالدو در بیاد تهش ۹۵ تومن دادم ۳ تا کیمدی رونالدو گرفتم تا ول کرد احتمالا پسرای شما ام دنبال یه بازیکن خاصن

باورت میشه نمیدونم بارکدش چیه و به چه کاری میاد؟؟؟ اینا فقط می‌خرن میندازن اینور اونور

پسر من کلکسیون شون رو جمع کرده😂

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
هروز آخه دوبسته اونم؟؟؟

حالا بچه‌های شما فقط می‌خرند 

اونا می‌گیرم با دوستاشون بازی می‌کنن می‌بازن کارتا رو میدن به اونا 😐 دیگه پسم نمی‌گیرم

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛
خخخ واجب سایت هم باید بیاییم، منم درهمین حالم

والله بخدا طرف نمیدونه تو چ وضعیتی هستیم غلط املایی میگیره الان همه جودی تایپ میکنن باید دو ساعت سرچ کرد چی گفته

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
من داداشم روزی ۳بسته میخرید دیگه مامانم حسابی دعواش کرد اصلا دیگه نه اسمشو میاره نه چیزی و اینکه اون ...

چندسالشه؟ 

بچه های من واقعا اینجوری نبودن 

از عید ۱۰ میلیون جمع کردن خودمونم ۶ تومن گذاشتیم روش پی اس خریدن 

دوباره ۴ تومن جمع کردن دادن باباشون واسه ماشین روکش صندلی خریدیم  

این لعنتی انگار یجور اعتیاده

والله بخدا طرف نمیدونه تو چ وضعیتی هستیم غلط املایی میگیره الان همه جودی تایپ میکنن باید دو ساعت سرچ ...

عیبی نداره، شاید یکی بلد نباشه یادمیگیره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
استارتر ببین دقیقا چی میخوان؟ کدوم بازیکن رو میخوان؟ همونو تکی شو از دی جی کالا بخر بگرد تو دی جی کا ...

همشو دارن 🙃🙃از رونالدو بگیر تا امضاش و کارت فضایی بقول خودشون و ...

حالا بچه‌های شما فقط می‌خرند اونا می‌گیرم با دوستاشون بازی می‌کنن می‌بازن کارتا رو میدن به اونا 😐 د ...

نه عوض میکنن🤐 مثلا این یه کارتی رو میخواد که دوستش اونو داره و برعکس،میبرن با هم عوض میکنن🫥

نه عوض میکنن🤐 مثلا این یه کارتی رو میخواد که دوستش اونو داره و برعکس،میبرن با هم عوض میکنن🫥

بدبختیه ها 😂 پولاشو ازش بگیر 

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛
2810