2777
2789
عنوان

کل کل با مادر دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 78 پست
اما به نظر من جنم و پشت کار کافی برای رسیدن به یه دختر رو ندارید

باشه بابا ما حالمون خرابه تویم هعی بگو تو فلانی و بی عرضه ای بخدا قسم خوردن نداره دارم روزی ۱۲ ساعت کار میکنم و ... ولی نمیشه اوضاع خیلی خرابه گرونی و فلان تازه حقوقم نسیت به رفیقام بیشترم هس ولی سخته و نمیشه

اول از همه اینکه سن بالای ۲۵ سال باشه حداقلتصمیمات مهم برای طولانی مدت رو اون سن به بعد باید بگیری، ...

منم همین الان که نمیخوام عروسی بگیرم به مامانش گفتم که برای دخترت کم نمیزارم خود دختره هم میدونه من نه آدمی ام که بخوام رفیق باز باشم نه لاشی م نه چیزی و تنها امید زندگیم اونه بعد به مامانش گفتم اگع میشه دوسال نشون باشیم یه سال هم عقد بعد تو این سه سال من کم کم با وام و اینا خونه هم میخرم ولی اون نمیزاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودت چندسالته؟ الان دیگه خونه گرفتن کار راحتی نیس و اول زندگی توقع داشتن خونه بیجاس... خب لابد خودتو ...

نمدونم والا خودش تو بالا شهر خونه نداره بعد میگه باید خونه ت بالا شهر باشع🤦

منم همین الان که نمیخوام عروسی بگیرم به مامانش گفتم که برای دخترت کم نمیزارم خود دختره هم میدونه من ...

خانواده خودت نظرشون چیه؟

تنها راهکاری که به ذهن من میرسه اینه که با خانواده ات مطرح کنی

بصورت رسمی برید و صحبت کنید و به توافق برسید برای یه نامزدی طولانی و عقد طولانی تا وقتی هر دوتون بزرگتر بشید و بتونی شرایط زندگی رو فراهم کنی. به جز این باشه مامانش بخاطر نگرانی که داره دخالت رو خواهد داشت

حتما مشاوره ازدواج هم برید

خانواده خودت نظرشون چیه؟تنها راهکاری که به ذهن من میرسه اینه که با خانواده ات مطرح کنیبصورت رسمی بری ...

من خانوادم تو جریانن ولی مادرم میگه حتی اگر عقد یا نامزد کنی اشتباه چون میگه مادرش خیلی درک نداره هنوز قبل ازدواج خانه آنچنانی و ..‌. میخواد

نه شوهر داره تازه دوست دخترم یه مدت بود بخاطر من با چادر میرف بیرون الان مامانش چادرشو جمع کرده بخاط ...

منم بودم چادر دخترمو جمع میکردم

به پوشش چیکار داری🙄

همونی که دیدی و پسندبدی اگر برات اوکیه که هیچ وگرنه برو دنبال کسی که مدلی که دوست داری هست

قرار نیست طرف مقابلمون رو تغییر بدیم که دیگه خودش نباشه

اونم در حالی که عاشق شخصیتی که همین الان داره شدیم

باشه بابا ما حالمون خرابه تویم هعی بگو تو فلانی و بی عرضه ای بخدا قسم خوردن نداره دارم روزی ۱۲ ساعت ...

من پول رو نمیگم اصلا 

منظور من سمج بودنت هست 

اصلا نباید حتی شک کنی به مات کردن یا نکردن اگر می‌خواستیش

منظورم از عرضه این بود اونقدری دوسش نداری که براش عرضه خرج کنی 

چون پسرا اگر عاشق بشن ته عرضشونو نشون میدن

من خانوادم تو جریانن ولی مادرم میگه حتی اگر عقد یا نامزد کنی اشتباه چون میگه مادرش خیلی درک نداره هن ...

خب این که توقع مامانش غیرمنطقیه منم موافقم و زندگی با اینجور خانواده ای دردسره و بهتره ادم دنبالش نباشه

ولی امکان داره داره سنگ میندازه که زودتر جا بزنی و دخترشو از آسیب حفظ کنه

و اگر خانواده ات جدی و رسمی برن جلو و مطمئن بشه نمیخوای با دخترش بازی کنی دست از این درخواستها برداره

باید هم مشاوره برید 

هم مادرهاتون صحبت کنن که شناخت کاملتر بشه و راحت تر بشه تصمیم گرفت

ابجی گلم اولا آدم لاشی زیادع ولی به خواهرت بگو بهش بگع اگع بیاد خواستگاری قبول میکنه اگع اومد یعنی مثل من عاشقه اگع نیومد که دیگع هیچی من حتی ۴ ماه پیش سر این دختر رفتم بیمارستان چون دایی هاش منو سر قرار له کردن ولی نمتونم از این دختر دست بکشم اوکی

۲۰سال دارین؟؟؟

میدونه خیلی سنم کمه ولی به سن سال نیست بخدا من از بچگی رو پا خودم بودم خودم کار کردم و خودم لباس خریدم نه اینکه فک کنی خانواده م نداشته باشن ولی اخلاقم یه جور بود کار می‌کردم میخریدم به دلم مینشست

2810