2777
2789
عنوان

کل کل با مادر دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 78 پست
جدی بود و الانم عین سگ دنبالمه هررر راهی پیدا میکنه تا از دلم دربیاره اما نمیشه نمیتونم برکردم از او ...

😐😐😐😐شوهرکرده پس چه خانواده ای حالامازنداداشم پرستارسرسوزن به چشمون نمیادک این بشرپرستارفقط خوبومهربون بودنش بچشمون اومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بگی ۶۰ سالمه هم باز فرقی نمیکنه چون حرفت خام و ناپخته است . به خصوص اصرارت برای اینکه بگی کم سن ...

چرا سعی داری الکی موضوعات رو با هم دیگه قاطی کنی  متاسفم برات فقط داری یه حرفی میزنی که فقط یه چیزی گفتی باشی و گرنه خودت هم میدونی که مزخرف میگی

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

عرضه مگه به پوله از قاطی کردن مادرش می‌ترسی یعنی بی عرضه ای . وقتی کسی رو بخوای به نظرخواهی نمی‌رسی ...

میدونی چیه اگع قرار باشع با مادرش دعوا بیفتم ممکنه که کلا دیگه تموم شه ولی اینجوری یه مدت همو نبینیم بهتره

2805
چرا سعی داری الکی موضوعات رو با هم دیگه قاطی کنی متاسفم برات فقط داری یه حرفی میزنی که فقط یه چیزی ...

یه عده بچه جمع شدید تو سایت ادعا هم دارید . ادب هم که الی ماشاءالله 

یاد بگیر نظر مخالف میبینی بیخود ریپ نزنی عقل کل بزرگسال

یه عده بچه جمع شدید تو سایت ادعا هم دارید . ادب هم که الی ماشاءالله یاد بگیر نظر مخالف میبینی بیخود ...

شما ریپ میزنی رو من مزخرفات میگی بعد با دلیل نمیتونی جواب بدی به سن ربط میدی کاملا معلومه کی بی شخصیت هست و بی سواد شما هایی که به ۱۸ سال میگید بچه در حالی که خوتون به ۳۰ هم نرسید چون نمیتونید جواب منطقی بدید پس رو من ریپ نزنید بی شعوری هم حدی داره دروغ گفتن هم حدی داره خانم بزرگ

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

شما ریپ میزنی رو من مزخرفات میگی بعد با دلیل نمیتونی جواب بدی به سن ربط میدی کاملا معلومه کی بی شخصی ...

شعور داره میباره از حرفاتون 🤣

کاش حداقل مثل همون ۱۸ ساله ها صحبت میکردی نه  تینیحر ۱۵ ساله .

اونی که ریپ زدی و نظر بی منطق و بیخودی رو بیان کرد اونم بی جهت شما بودی ؛

روز خوش

خب نمیتونی دختر مردمو بلاتکلیف بزاری کهآفرین به این مامان که حواسش به دخترش هست ممکنه واسه دختر یه ع ...

حرف شما هم درسته ولی اینم در نظر داشته باشین همه چی پول و اینا نیس ما دوتا جوری شدیم که با هم خوشیم نه اون اونجور دختری هس که بگه برام خرج کن و اینا نه من اینجوری ام که اون رو بخاطر چیزی بخوام ولی این وسط مامانش میگه باید خونه بخری😅

الان مثلا شرایط ازدواج چیه البته در حد توان یه پسر

اول از همه اینکه سن بالای ۲۵ سال باشه حداقل

تصمیمات مهم برای طولانی مدت رو اون سن به بعد باید بگیری، قبلش مغز آمادگی نداره برای این تصمیمات

شما هنوز تو سنی هستی که باید جوونی کنی، تجربه کنی و‌زندگیت رو بسازی

وقت ازدواجت نیست

اون دختر خانم هم وقت ازدواجش نیست

ترس مامانش منطقیه بخاطر آسیب هایی که رابطه میتونه به دخترش بزنه

ولی این که مامانش اصرار میکنه آشنایی های دخترش تو این سن به ازدواج ختم بشه غیر منطقیه

سعی کن با دختری بری توی رابطه دوستی که خانواده روشن فکری داشته باشه که علاوه بر نظارت روی رابطه که به بیراهه نره، حمایت هم بکنن ازتون

تا اگر علاقه واقعی بود و رابطه دوام آورد و تصمیمتون جدی شد، شرایط رو کم کم فراهم کنید و چندسال بعد ازدواج هم بکنید

حرف شما هم درسته ولی اینم در نظر داشته باشین همه چی پول و اینا نیس ما دوتا جوری شدیم که با هم خوشیم ...

خودت چندسالته؟ الان دیگه خونه گرفتن کار راحتی نیس و اول زندگی توقع داشتن خونه بیجاس... خب لابد خودتو پولدار نشون دادی میگه خونه بگیر 

شعور داره میباره از حرفاتون 🤣کاش حداقل مثل همون ۱۸ ساله ها صحبت میکردی نه تینیحر ۱۵ ساله .اونی که ...

اخی عزیزم نیازی نبود سوختنت رو نشون بدی ..گ..ا

خیلی بی سواد هستی متاسفاته واقعا تاسف داره

2810