2777
2789
عنوان

چادرمو برداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
همیشه ی مذهبی ک میاد وسط تاپیکا میترکه و دعوا میشهچتونه شماها واقعا؟؟ چرا تحمل ندارید بقیه فکری مخال ...

خب پست اول منو هم بخون گفتم من مانتویی هستم و دخترام چادری، اما این اقا تو تاپیکی که بهش ربط نداره اومده و اظهار نظر میکنن و توهین میکنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
با کمی تصرف و تلخیص و اصلاح البته دو گزاره که پشت هم آوردید رو نقل می‌کنم:۱-استایل و حجاب هرکس به خو ...

عزیزم من تصمیم خودمو گرفته بودم و بعد اومدم از دوستان پرسیدم که چطوری بیان کنم خاسته خودمو

والا من خودم تصمیم میگیرم نه بقیه

بله استایل و عقاید هرکسی به خودش مربوطه . .

اینو قبول کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی اون حجاب به درد نمیخوره عزیزم همینایی که بزور چادر می‌پوشن باعث شدن اسم یه سری چادریا هم بد ...

چشم

نه بابا خط قرمزای خودمم دارم هر لباسیو خودمم راحت نیستم بپوشم 

باشه نی نی یار در جریان پستات قرار خواهد گرفت😁😁😁

باشه بگو نی نی یار منو لغو کاربری کنه به جرم اینکه طرز فکرم با شما مخالفه، بعدشم توهین رو شما کردی نه من اومدی اون عکسو فرستادی این بی احترامی نیست؟

2805

جیگر منم یه دوره مثه شما بودم بعد یبار یه مانتو مشکی عربی خریدم با شال مشکی سرم میکردم دفعه اول که پوشیدمش مامانم گفت چادرت کو منم گفتم مانتوم گشاد و بلنده دیگه اونم هیچی نگفت بابامم میدید مانتوم پوشیده مثه چادره چیزی نمیگفت بعد دیگه کم کم مانتوم تنگ تر و کوتاه تر شد خخخ

آره الان سه سالی میشه کلا نمیپوشم دیگه مامانمم کنار اومدهاگ دختر دارید تو فامیل ک مثل توعه با هم هما ...

نه ابجیم میترسه اینکارو بکنه بشدتتت😂

بمن میگن به حرف هیچکس گوش نمیده😂

عزیزم من تصمیم خودمو گرفته بودم و بعد اومدم از دوستان پرسیدم که چطوری بیان کنم خاسته خودمووالا من خو ...

جامعه تا جایی که افراد و آحادش خود رو  نسبت به عملکردشون مسئول بدونن امکان ترقی و اصلاح داره...

جامعه‌ای که افرادش به دنبال فرار از قاعده‌مندی و شانه خالی کردن از مسئولیت‌های اخلاقی و اجتماعی با روکش آزادی شخصی و... هستند محکوم به سقوط و اضمحلاله.

پوشش افراد تو اجتماع هم مثل هر عمل و نمود خارجی در ساحت عمومی جامعه وجه عمومی داره و رعایتش یک ضرورت اجتماعیه البته این موضوع ربطی به اینکه شما چه اعتقادی در مورد حجاب دارید نداره و اصلا بحث دینی نداشتم‌.

عرضم در رد این ادعا است که پوشش امر شخصیه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ان شاءالله که مانتویی شدید مثل بعضیا مانتوتون آب نره 

و اصالت وهویت زن مسلمان ایرانی رو حفظ کنید و همین که خدای نکرده با کنار گذاشتن ارثیه حضرت زهرا (چادر) 

تو زمین دشمن بازی نکنید ما خانما خیلی باید حواس جمع باشیم باهر پوششی حالا مانتو ویا چادر شانیت و شخصیت خودمون و اعتقاداتمون رو حفظ کنیم ان شاءالله حضرت زهرا بهتون توفیق بده

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
منم این دوره رو گذروندم سخته چون اگر چیزی ام نگن باز نگاهشون آزار دهنده است من درنهایت با یه خانواده ...

دقیقا منم واسم مهم بود که شوهرم هم عقیده با خودم باشه.   خانوادش مذهبی هستن ولی خودش نه کلا اسلام و قبول نداره😁

شمام کمر همت ببند اونجور ک دوست داری باش، اولش عبا بپوش بعد چادرای مدرن و شال دار اینا بعد چادرس ک د ...

میدونی نمیتونم جمعش هم کنم.ولی خب حجابمو رعایت میکنم حالا بچه کوچیکم دارم بچه بعدیمم چندماه دیگه دنیا بیاد میدونم سختم میشه

باشه بگو نی نی یار منو لغو کاربری کنه به جرم اینکه طرز فکرم با شما مخالفه، بعدشم توهین رو شما کردی ن ...

حضور شما تو این تاپیک ممنوعه . حالا شما هی دلیل و منطق بیار بازم ممنوعه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2810