2777
2789
عنوان

خاله بازیشون تموم‌نمیشه😪

219 بازدید | 24 پست

تو دوهفته اخیر خانواده شوهرم دوبار خودشونو دعوت کردن و هربار اومدن شب موندن و من دست تنها بودم.

حالا این هفته گفتم مغزم راحته.

ولی زهی خیال باطل.

شوهرم‌میگفت احتمالاً جمعه واسه مراسم سالگرد پدرم خونه مادرم دعوتیم😒😒😒

حالا باز مثل همیشه هیچیشون قطعی و مشخص نیستا.

مهمونیشونم همییییییشه بی نظم و قانونه.

آدم خل میشه.دیر شام میدن.پذیرایی درست و حسابی ندارن.فقط مردم رو دعوت میکنن اسیر میکنن با این کاراشون.

اصلا دوس ندارم برم.شنبه هم میخوام برم جایی کار اداری دارم.بچمم مدرسه داره.کاش بشه که من نرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خودتو بزن ب مریضی. بگو دور از جونت کرونا گرفتی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
سال چهارم یا پنجمه.اگه قطعی بشه میرم ولی واقعا عذاب میکشم

خانواده شوهر همینا بعضی عدابا هستن تو دنیا باید رکشیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

متاسفانه بعضی پدر و مادرها فقط دوست دارند بچه ها رو دور هم جمع کنند و از دورهمی لذت ببرند. دیگه به پذیرایی، کمّیت و کیفیت غذا و حاشیه ها توجه ندارند. بچه‌های خودشان احتمالا چون از جنس خودشون هستند خیلی ناراحت نمیشن و بهشون سخت نمیگذره ولی عروس و دامادها اذیت میشن و بهشون خوش نمیگذره.

یه جوری ام.دلمکمیخواد حداقل دوماه نبینمشوندو هفته هست یکسره دارم مهمون داری میکنم

منم یعنی یهو میان بی مقدمه بعدشم معلوم نیست میرن هستن دقیقا درکت میکنم خدا بهمون صبر بده

خانواده شوهر همینا بعضی عدابا هستن تو دنیا باید رکشیم

آخه من از بی برنامه بودنشون ۱۱ ساله دارم‌حرص میخورم.

مثلا اگه ساعت ۴ باید جایی باشن،ساعت ۵ تازه راه میفتن.

خیلی بدم‌میاد

2810