2777
2789

من شدم ۹۸ کیلو 

ورزشم نمیتونم بکنم

خیلیی وزنم سنگینه 

چجوری کم کنم 

الان صبحانه یه کافی میکس خوردم

ناهار ۵ تا قاشق برنج 

یه فیله مرغ 

با۴ تا قاشق فسنجون 

۳ تا قاشق ماست

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
منم ۹۲ مثل چی تو گل گیر کردم یه کم رعایت میکنم کم میخورم دوباره تو یه روز پرخوری میکنم

من دیگه این ماه کم نکنم میرم اسلیو

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

اولین قدم باید قند و شکر و چربی رو کلا حذف کنی 

با این کار بدون هیچ تلاشی ماهی چند کیلو کم میکنی و ریزه خواری و اعتیاد احتمالی به قند و شکر از بین میره 

دوم اینکه با پیاده روی فقط روزی نیم ساعت هم میتونه خیلی به کاهش وزن کمک کنی 

سوم کابینت رو از خوراکی های سوپرمارکتی خالی کن و همیشه توی یخچال کاهو و هویج و کرفس و خیار شسته و آماده داشته باش 

چهارم کالری شماری کن عزیزم 

کالری روزانه شما میشه وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من ی مدت رژیم سخت گرفتم الان دیگه به وزن دلخواهم رسیدم و رژیم نیستم ولی کلا دیگه اشتها ندارم

عزیزم رژیمتو یع توضیحی میدی 

چجوری کم کردی

عزیزم رژیمتو یع توضیحی میدی چجوری کم کردی

اینطوری بود که فقط ی وعده میخوردی اونم نهار ساعت ۲ /۳ بعدش دیگه هیچی نمیخوردی تا فردا البته آب باید زیاد بخوری و اینکه اگه خیلی گشنت شد میوه بخور فقط موز نخور کالریش زیاده . و اینکه شیرینی هم کلا حذف کن

♡♡
اولین قدم باید قند و شکر و چربی رو کلا حذف کنی با این کار بدون هیچ تلاشی ماهی چند کیلو کم میکنی و ری ...

من میخوام ١٠٠٠ كالري بخورم

2810