2777
2789

خیلی دوسش داشتم بعد سالها احساس کردم یکی خیلی خوبه. دوبار با هم بیرون حرف زدیم و خیلی دوسش داشتم. بعد قرار دوم دو روز بعدش پیام داد ک اون حسی ک باید در من بیدار بشه نشد و خنثی هستم. ما هردو ازدواج دوممون هست و میگفت ک میترسم و اینا. منم فکر کردم ک خب جوابش منفیه و داخل سایتی ک مابه هم معرفی شده بودیم رفتم کنسل زدم. 

بعدش پیام داد چرا کنسل زدید. بهش گفتم شما خنثی بودید و تمایلی ندیدم واسه ادامه. ‌گفت من فقط از حسم داشتم میگفتم . بعدش گفت من ب تصمیم تون احترام میزارم ک کنسل زدید. 

خیلی دوسش داشتم به نظرتون بده دوباره بهش پیام بدم ؟ چی بگم ؟ یا کلا پیام ندم؟ میشه راهنماییم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اخه پیام بدم جی بگم ؟

از حست بگو. 

مثلا من حس مثبتی بهتون دارم خواستم بگم اگر تمایل داشته باشین یه مدت دیگه برای آشنایی وقت بزاریم. 

حالا یکم کم و زیادش کن خودت ولی پیامت کوتاه باشه. 

درضمن ب این فکر کن اون شخص غریبه هست اگر جواب منفی هم بده مهم نیست

از حست بگو. مثلا من حس مثبتی بهتون دارم خواستم بگم اگر تمایل داشته باشین یه مدت دیگه برای آشنایی وقت ...

اخه واقعا  به پسری ک میگه من حسم خنثی هست برگردم بگم من حس مثبتی دارم پرو نمیشن؟ 

اخه واقعا به پسری ک میگه من حسم خنثی هست برگردم بگم من حس مثبتی دارم پرو نمیشن؟

کلی اگه بخوای در نظر بگیری ک بله. 

اما من همیشه کاری ک بخوام و میکنم ک بعد به خودم نگم کاش تلاشمو میکردم تا حس پشیمونی نداشته باشم. 

عزیزم از مجموعه آدم و حوا باهم آشناشدین؟؟

کلی اگه بخوای در نظر بگیری ک بله. اما من همیشه کاری ک بخوام و میکنم ک بعد به خودم نگم کاش تلاشمو میک ...

واقعا اینکه من بخوام پیشنهاد بدم حس بدی درم ایجاد میکنه. مخصوصا ک اون خنثی هست . واقعا وقتی پسر میگه من یک ر ز پیام ندادم ک فکر کنیم و نمیدونم چرا اون حسی ک باید ایجاد بشه در من نشده... خب این ینی جوابم منفیه دیگه. بعد من توسایت زدم میگه چرا زدی . 

اخر صحبتمونن ک گفت من ب نظر شما احترام میزارم پرسیدم دیگه صحبتی ندارید گفته نه مزاحم نمیشم استراحت کنین

2810