2777
2789
عنوان

چیکار کردید نی نیتون تپلو شد🥺

67 بازدید | 6 پست

امروز جاریم گف نوزادی پسرم از تو تپلتر بود گفتم مهم سلامتیشه من بچه چاق دوسندارم. اما راستش دلم خیلی میخواد ی کوچولو تپل تر بود ۶روز دیگه میشه چهارماهشه شیر خشک میخوره آپتامیل معمولی ولی زیاد وزن نمیگیره هر سه ساعت ۹۰ تا بزور میخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هفت هشت ماهگی غذا میخوره وزن میگیره. بچه ی منم وزن نمی‌گرفت. از ۷ماهگی خوب شد

عزیزم ی سوال🥺نی نیت از چند ماهگی قیافش عوض شد؟نی نیم چهارماهشه تغییر کرده از این بیشترین تغییر میکنه؟

عزیزم ی سوال🥺نی نیت از چند ماهگی قیافش عوض شد؟نی نیم چهارماهشه تغییر کرده از این بیشترین تغییر میکن ...

اره ۶ ماهگی ب بعد خوشگلتر میشه،   برنج و کدو و گوشت چرخ کرده و سیب زمینی رو با هم میزارم رو شعله کم بپزه . وقتی پخت، سرد بشه، بعد میکس میکنم یکم شیرخشک درست میکنم میریزم توش ک سفت نباشه میدم میخوره

اره ۶ ماهگی ب بعد خوشگلتر میشه، برنج و کدو و گوشت چرخ کرده و سیب زمینی رو با هم میزارم رو شعله کم ...

الهی عزیزم فدای نی نیت خداحفظش کنه امیدوارم راستش بچم سه ماهگی تا سه ماهگی خیلی ناز بود الان چهارماهشه یکم عوض شد بد نیس ولی من قیافه تا سه ماهگی شو دوسداشتم خیلی البته جونمه هی میگم نکنه کلا این قیافه اصلیشع 

الهی عزیزم فدای نی نیت خداحفظش کنه امیدوارم راستش بچم سه ماهگی تا سه ماهگی خیلی ناز بود الان چهارماه ...

نه خوب میشه، بچم ۶ماهگی ب بعد سفید شد.  قطره آهن هم ب بچه رنگ و رو میده و قطره مولتی‌ویتامین