2777
2789
عنوان

یه خواستگار سنتی بهش جواب نه دادم دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 48 پست
من از اولین روز همسرم بهم گفت خیلی حس خاصی دارم بهت دوهفته بعد بهم گفت دلم میخواد باهات ازدواج کنم و ...

ای جان عشقتون پایدار چه حس خوبی گرفتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خیلی باهم دعوا کردیم تا الان ولی حرف هردومون راست بود بهم علاقه داریم

این چیزا تو زندگی طبیعیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2805
آدم سمی هم بوده اول کاری کرده که توکنسل کنی بعدشم گفته چراکنسل کردی ومن فقط حسموگفتم خواسته بندازش گ ...

نمسدونم

اخه اون فقط گفت که من خنثی هستم 

من بعدش کنسل کردم . من گفتم وقتی میگه خنثی م ینی نظرم منفیه. وقتیم ک کنسل کردم گفت چرا دلیلش چی بوده. گفتم . گفت فقط خواستم از حال و شرایط فعلیم بگم. 

خب دلم میخاد برم تو رابطه و کسی نیس دور برم واسه اون پرسیدم ببخشید 🥲💔به نظرم وقتی گفته خنثی ام یعن ...

عزیزمی ایشالا ک یه فرد مناسب سرراات بیاد

واسه ازدواج میخوای یا اشنایی و دوستی فقط؟

من از اولین روز همسرم بهم گفت خیلی حس خاصی دارم بهت دوهفته بعد بهم گفت دلم میخواد باهات ازدواج کنم و ...

اخی چقدر شیرین 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله 

عشقون پایدار عزیزدلم خیلی خوشحال شدم پیامتو خوندم ❤️❤️❤️❤️

میشه بپرسم از چ طریقی اشنا شدید؟ 

خب بعدش چطور شد؟ تو کنسل نکردی؟ وقتی گفت خنثی ام تو چی گفتی چ برخوردی داشتی

نه چون حس خوبی بهش داشتم 

1 سال طول کشید که احساس ما دو طرفه بشه 

ینی یک سال اینکه اقا بهت ابراز علاقه نکنه و حسش بهت خنثی باشه برات قابل تحمل بودش ؟؟

نه اینجوری هم نبود منظورم اینه بعد یک سال کم کم علاقه ما شدت گرفت، شماهم باید صبر میکردی 

تا الانم دو طرفه ست؟ من میترسم به این اقا پیام بدم بعدها بگه تو دنبالم بودی

بله دو طرفه شده 

اره به نظرم زود تصمیم گرفتمیکم احساسی بود . به نظرت پیام بدم چیزی بهش؟ چی بگم؟

اگه حس میکنی اینجور دلت آروم میشه بده 

2810