2777
2789

شوهرم قبل من ی ازدواج داشته با ی بچه 

موقع ازدواجمم خونوادش خواستگاری من نیومدن  اما تا قبل خواستگاری با مادرش در ارتباط بودم و صبح تا شب از زن قبلی شوهرم بد میگف .. یعنی ۴۸ ساعته ها ... اما الان به شوهرم زنگ میزنه از زن قبلیش میگه ک گناه داره و فلان 😐😐😐😐😐😐😐 یا خواهر شوهرام با زن قبلیه در ارتباطن ... معلومه ... امار مارو بهش میدن ... من باید این وسط چ رفتاری با شوهرم و کلا چ رفتاری داشته باشم ؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی حرفای زندگیتو بهشون نگو که چیزی برای امار دادن نداشته باشن 

به روی همسرتم نیار که مادرش چی میگه و تو خبر داری یا نه 

حتی اگر گلو روت از زن سابقش بد یا خوب گفت واکنش نشون نده 

خیلی عادی بگو ادم بد نداریم بعضیا با کلی خوبی با هم کنار هم نمیتونن زندگی کنن اونم هر چی بوده مادر بچه تو و احترامش واجب   شما با هم خوشبخت نبودین جدا شدین الان ما با هم خوشبختیم این مهمه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه سمممم 

واقعیت اینه شما وقتی به یک مرد بچه دار بله گفتی 

باید فکر همه جاشو میکردی چون اون بچه خط ارتباطی اون پدر مادر هست 

الان حساسیت نشون نده کاری نمیشه کرد 

نقطه ضعیف نشون بدی هروقت بخوان آزارت بدن 

می‌رن سراغ اون خانوم 

پس هیچ حساسیتی نشون نده

چه سمممم واقعیت اینه شما وقتی به یک مرد بچه دار بله گفتی باید فکر همه جاشو میکردی چون اون بچه خط ارت ...

اخه من اصلا در ارتباط نیستم با هیچکدومشون .. مادرش فقط ب شوهرم زنگ میزنه و بس

هیچی حرفای زندگیتو بهشون نگو که چیزی برای امار دادن نداشته باشن به روی همسرتم نیار که مادرش چی میگه ...

من اصلا با خونواده شوهرم در ارتباط نیستم اخه .. هیچ .. فقط مادرشوهرم ب شوهرم زنگ میزنه گاهی اوقات

اخه من اصلا در ارتباط نیستم با هیچکدومشون .. مادرش فقط ب شوهرم زنگ میزنه و بس

به شوهرت سر بسته بگو مسائل خصوصی خونه رو بیرون نبر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه شوهرمم نمیگه .. بزور با مادرش حرف میزنه .. اصلا نمیره ببینش ... واقعا نمیدونم از کجا میفهمن ‌..

نمیشه که تو خونه شما دوربین نزاشتن که 

اگر اونا خبر ندارن چون شما نمیگین پس اون با یکی دیگه که از شما خبر داره در ارتباطه 

در کل حساس نشو بزار هر کاری میکنن بکنن  تو رابطه خودتو با شوهرت گرم و صمیمی نگه دار بقیه مهم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40