2777
2789
عنوان

چند روزه سوره بقره گوش میدم این اتفاقا عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست
همسرم دو روز پیش ادرار دخترمو برد ریخت جلوی در خونمون ولی راستش دور خودمون نهمنم شنیدم ادرار باطل می ...

عه خب شاید ی اتفاقی افتاده دیگه حالا این کارو کن بعدشم تامیتدنی فکرشو از خودت دور کن تازمانی ک فکرش تو سرت باشه هراتفاقی بیفته ربطش میدی ب طلسم

من چند ماه پیش خواب دیدم یه خانم بهم گفت همسرت و داداشش از لحاظ کاری شغلی روحی همه چی طلسم شدن بعدش ...

اهاااا متوجه شدم خیلی بده اینجوری اگ بتونی حضوری بری  ی نفر هست تو روستا کاشیدار عالیه باانصافه و کاراش به شدت نتیجه بخشه خیلیا از اینور اونور میرن پیشش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاااا متوجه شدم خیلی بده اینجوری اگ بتونی حضوری بری ی نفر هست تو روستا کاشیدار عالیه باانصافه و کا ...

همسرم نمیبره،تحت اثر حرف خانواده اش هست میگه خرافاته خانواده ای که سه سال پیش اعتقاد داشتن و برای رفع برخی مشکلات پیش دعانویس قرآنی میرفتن الان بی اعتقاد شدن انگار مسخ شدن 

خانواده خودمم که از اول اعتقادی نداشتن و الان که میگم بهم می‌خندن میگن دیوونه شدی

تنها چاره من توکل به خدا توسل به خدا و تحمل همه چی هست لاقل من که میدونم یه چیزی هست برطرفش میکنم هرچقدر هم اذیت بشم

همسرم نمیبره،تحت اثر حرف خانواده اش هست میگه خرافاته خانواده ای که سه سال پیش اعتقاد داشتن و برای رف ...

الهیی چقدر سخت ان شاءااله هرچه زودتر مشکلت برطرف بشه باهمسرت صحبت کن راضیش کن

2805