2777
2789
عنوان

چند روزه سوره بقره گوش میدم این اتفاقا عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میفهممت خیلی بده یکی دیگه برات جادو بباره ناخوداگاه میفتی تو این داستانا روانت بهم میریزه سوره ب ...

اللن که پریودم بعدش تصمیم دارم بخونم

به خددا ماه پیش ۱۴ شب نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم اصلا فکرم پیش طلسم جادو نبود میگفتم حالم خوب نیس اودم در خونت خوبم کنی درد ودل میکردم صلوات میفرستادم

خواب دیدم از توی خونم زن های زیادی رو بیرون میکنم نمیدونم دزد بودن چی بودن

یه زن بود اصلا بیرون نمیرفت

ولی فکرم بازم پیس جادو نرفت 

تا تینکه خمسرم اون خواب رو دید

مامانم چند بار چله بقره انجام داد همیشه بعدش اتفاقای بد میفتاد خونمون. از چند نفرم تو همین سایت شنیدم که این تجربه رو داشتن. دیگه نذاشتم مامانم چله بگیره . اصلا دیگه حس خوبی به این چله ندارم . میگن اگه انجام دادین صدقه بزارید . ما هرروز ، گاهی روزی چند بار صدقه می‌زاریم ولی با این حال بازم این چله نتیجه خوبی برامون نداشت 

2805
عزیزم تا یمتونی ذکر استغفار بگو استغفرالله ربی و اعتوب علیه الحمدالله رب العالمین

دیشب استغفار هفتاد بندی امام علی رو خوندم گریه هم کردم نمیدونک بتشه می خونم

عزیزم باید بری پیش راقی که برات رقیه شرعی بخونه فقط توی کردستان راقی وجود داره و اینکه باید شبها تا صبح با صدای ملایم صوت بقره رو تو خونه پخش کنی و قبلش با خوندن آیة الکرسی و چهار قل و فوت کردن به اطرافت خودت رو حصار کنی من هم مشکل سحرو طلسم دارم 

مامانم چند بار چله بقره انجام داد همیشه بعدش اتفاقای بد میفتاد خونمون. از چند نفرم تو همین سایت شنید ...

منم صدقه میدم هر روز...نمیدونم واقعا حس میکنم اگر کسی جادویی یا طلمسمی داشته باشه نمیزارن گوش بده وگرنه قران خدا که ضرر نداره پر از خیر و برکته

منم اوایل سوره بقره میزاشتم یه شب همزمان منو شوهرم خواب دیدیم که یه موجود شبیه به کلاغ خیلی بزرگ و سیاه و  بال داشت به من حمله میکرد ، شوهرم گفت به زور قرآن آوردم ترسیده از خونه رفتع میخاسته تو رو بزنه 

خودم خواب دیدم از آسمان با سرعت میومدم سمتم ولی من رفتم زیر یه تخت توری موفق نشد

عزیزم باید بری پیش راقی که برات رقیه شرعی بخونه فقط توی کردستان راقی وجود داره و اینکه باید شبها تا ...

فک نمیکنم بتونم برم،اگه بدونین چه زندگی خوبی داشتیم ساده اروم اصلا باهم دعوا هم نمیکردیم همش خداروشکر میکردیم باهم خیلی جوریم خوشیم خدا هوامونو داره تا اینکه یه دفعه همه چی عوض شد....زندگی روی تاریکشو بهمون نشون داد بیشتر از یکساله فقط قران نماز و دعا میخونم وای انگار توی یه توپ آهنی هستیم نمیزاره بره به خدا برسه..شایدم احساسم اینه کم آوردم

وقتی میرم خونه مامان اونقد آرامش دارم ولی وقتی میام خونه خودم حالم بد میشه ولی به روم نمیارم

اللن که پریودم بعدش تصمیم دارم بخونمبه خددا ماه پیش ۱۴ شب نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم اصلا فکرم پیش ...

خب چه خوابی دید یعنی خواب دید طلسم هستین ؟؟

چه خواب وحشتناکی دید

اللن که پریودم بعدش تصمیم دارم بخونمبه خددا ماه پیش ۱۴ شب نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم اصلا فکرم پیش ...

یه راه دیگم هست معذرت میخام ولی میگن دور خودت بشاشی سحرت باطل میشه 

شما کامل گوش دادین؟تغییری حس کردین؟

میگن باید چهل روز پست سر هم بزارید ولی من حدود ده ماه گذاشتم البته آخر هفته ها خونه نبودیم و قطع میشد 

نتیجه خاصی نگرفتم راستش ، گذاشتم اگه انرژی منفی یا دعایی کسی کرده اثرش بره

یه راه دیگم هست معذرت میخام ولی میگن دور خودت بشاشی سحرت باطل میشه

همسرم دو روز پیش ادرار دخترمو برد ریخت جلوی در خونمون ولی راستش دور خودمون نه

منم شنیدم ادرار باطل میکنه مادرشوهرم همیشه میگه

والا مادرشوهرمینا خیلی اعتقاد داشتن به این چیزا،ولی انگار الان دهنشو بستن هر چی از حالمون خوابهامون میگیم هیچی نمیگه میگه ولش کنین بهش فک نکنین

در حالی اول ازدواجمون خودش میگفت فلانی اهل دعا و این‌چیزها مواظبش باشین

خب چه خوابی دید یعنی خواب دید طلسم هستین ؟؟چه خواب وحشتناکی دید

من چند ماه پیش خواب دیدم یه خانم بهم گفت همسرت و داداشش از لحاظ کاری شغلی روحی همه چی طلسم شدن بعدش یه علامت نشونم دادن وگفتن ببین

بعدش بازم راجب موضوعی نگران بودم بازم توی خواب گفتن طلسمی نگران نباش

آخرین هم یه شب دعوای سختی کردیم همسرم داااد میزد من توی پنج سال اصلا اینجوری ندیده بودمش،وقتی خوابید من دلم گرفته بود نماز امام حسین خوندم دو ساعت طول کشید به خدا توان برام نموند ولی خوندم با خدا درد ودل کردم گفتم چیه خدا ؟چرا اینجوری شدیم؟برطرفش کن

همسرم خواب جادوگر و اینا دیده بود تایپیک قبلیمو بخون کامل نوشتم

به خدا اصلا توی این مدت به طلسم و جادو فکر نمی‌کردیم الان بعد اون خواب من اینقدر پیگیر شدم

2810