2777
2789

میشه بیاید 

میخوام بدونم تا الان برای حل شدنش چیکار کردید 

کسب ک دیلاتور 3 سانتی رو بتونی تحمل کنه ، میتونه امیدوار باشه؟

من داشتم حدود ۵ ماه بساطی داشتیم اره خوبه کم کم سایزهای بیشتر امتحان گن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

منظورت همون بیماری تنگی واژن و ترس از رابطس؟ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بله

از یکی شنیدم این مشکل رو دا‌شته ولی موقع رابطه از ی ژل استفاده میکرده و راحت تر بوده براش 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

ممنون منم 5 ماهه درگیرمتا چند سانت باید دیلاتور بسازم؟

عزیزم تا ده سانت و بساز  معذرت میخوام بستگی به س ا ی ز همسر داره ولی تا ده یازده درست کن مهم اون ترس کوفتیه که آرامش و میگیره از ادم همیشه مث عقده برا هردومون موند 🥲

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چی هس😂

مسلمان نشنود کافر نبیند🥲

آره من داشتم رفتم خداخبربده خانم دکترهمت بلند رو بعد چند جلسه درمان شدم هرجا هست خدا پشت و پناهش

با دیلاتور درمان شدید عزیزم ؟ 

من تا قطر 3 سانت رو امروز تونستم 

بیشترو امتحان نکردم هنوز

عزیزم من قطرش رو منظورم بود تا قطر سه سانت تونیتم

اهان ببخشید فکر کردم طولش و میگی .. یادمه اون سال تا ۸ هم قطر داشت می‌ساختم 

2810