2777
2789
عنوان

بچه ها 🍪که گفتید نخور رو خوردم💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 15571 بازدید | 605 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تو اون تاپیکا چیزی نگو الان یکیش بودم یکی میگف چندشا یکی میگف بچه ان میخوان تو دید باشن از قصدو فلان ...

ولشون کن

فعلا که کسی چیزی نگفته😁😁

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

تو اون تاپیکا چیزی نگو الان یکیش بودم یکی میگف چندشا یکی میگف بچه ان میخوان تو دید باشن از قصدو فلان ...

کدوم تاپیکا

باز کی غیبتمون رو میکنه

چرا اینقدر مهم هستیم واسشون که ازمون غیبت میکنن😎

چرا ما از کسی یادمون نیست؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

کدوم تاپیکاباز کی غیبتمون رو میکنهچرا اینقدر مهم هستیم واسشون که ازمون غیبت میکنن😎چرا ما از کسی یاد ...

تا اومدم بیرون گمش کردم اسمشم اشنا نبود ولش میگفتن سنشون به تلگرام نمیرسه 😂 مهم نباشه برات

اکیپ سوگلی های سایت#

اینا نیمخوان دست از سر ما بردارن😒😒😁

وایی بعضیا میگفتن چندشا یا سنشون به تل نمیرسه باز اگه دور همی باشه بهتره عنوانش فانه میری داخل فقط قربون صدقه هم میرن یکی نیگه جیگلتو بخولم اون یکی میگه دوشت دالم😂🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

وایی بعضیا میگفتن چندشا یا سنشون به تل نمیرسه باز اگه دور همی باشه بهتره عنوانش فانه میری داخل فقط ق ...

عجب آدمایی ان😒😒👁️

حالا کو تاپیکه😯😂

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

وایی بعضیا میگفتن چندشا یا سنشون به تل نمیرسه باز اگه دور همی باشه بهتره عنوانش فانه میری داخل فقط ق ...

😂😂😂😂چه حرصی میخورن

چقدر فشار میاد که غیبتمون رو میکنن

آره سنمون کمه عقلمون زباده بر عکس غیبت کن ها

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

عزیزم عکستو می‌زاری ببینم چیجوری شدیی

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
2810