2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 7420 بازدید | 312 پست
میبنمشون تو کلاس😂😂

کلاس چندمی؟

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

آدما موقع ازدواح دوست دارن اون چیزی که خونه پدر نداشتن رو داشته باشن.یکی آرامشش نداره دنبال آرامشه.یکی پول نداره ملاکش پوله.یکی خانواده سردی داره ملاکش خانواده ی گرمه.

ولی اینو بدونید پول خیلی مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومی ❣️روزت بخیر از شنیدن اش متاثر شدم خدا انتقامتو بگیره ازش…💔 هی دختر ! بد دوره ای درست کر ...

مچکر نازنین 🌹

خیییلی لطف کردی از راهنماییت 

دقیقا انسان جز خودش و خدای خودش کسی رو نداره 

فقط فکر اینم ک خودم به خودم کمک کنم و بس ...

انشالله خدا به دل شما هم ارامش بده و به جسمتون سلامتی 🌱

نگاه خدا به زندگیتون باشه ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
2805
پس چطور میخوای با یه ترسناک ازدواج کنی

منظورم اون ترسناک نیست😂😂 انقد جذابه ترسناکشم قشنگه

ولی منظورم این بود موقعی که جدی نگام کرد چندبار تو ته چشماش خنده بود

جدی بودن بهش نمیاد

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
این کلاس یه روزی تمام میشه تا ابد که نمیبینیشون🥲

چقد قشنگ گفتی❤️🥲یسریتایتون 

حتی اگه مخالفم باشین با من و طرز تفکرم و تصمیم نظر و عقاید خودتونو نمیخاین به دیگران بقبولین و چقد قابل احترام و دوست داشتنی این>>>>>و جز ارزوی خوشبختی و عاقبت بخیری و راهنمایی چیزی نمیگین

اما در عوض یسریاشون جبران کردن انقدر که بد ذاتن

فعلا تو داری فشار میخوری که داری خودتو پاره میکنی تا حاجی جونت گذشته ات رو نفهمه و ولت نکنه و از پول ...

نمیخاستم جوابتو بدم اما گفتم بروت بیارم پیامای زشتوو بلکه دیگه تکرار نکنی... میدونی داشتم به چی فکر میکردم

من شاید خیلی چیزا از نظر تو کم داشته باشم ولی هرچی باشم تو از منم پست تری🥰

یسریا

حتی اگه مخالفم باشن با من و طرز تفکرم و تصمیم نظر و عقاید خودشونو نمیخان به دیگران بقبولن و چقد قابل احترام و دوست داشتنی ان>>>>>و جز ارزوی خوشبختی و عاقبت بخیری و راهنمایی چیزی نمیگن

اما در عوض افرادی مثل تو جبران کردن انقدر که بد ذاتن

نمیخاستم جوابتو بدم اما گفتم بروت بیارم پیامای زشتوو بلکه دیگه تکرار نکنی... میدونی داشتم به چی فکر ...

بچه جان تو فعلا برو به گذشته ای که با افتخار ازش حرف میزنی و میگی بهم خوش گذشته و بهش افتخار میکنم، فکر کن و دنبال ماست مالی کردن باش تا طرفت از دستت در نره.

چون موافق حرفات نیستم بدذاتم؟ بد ذات و پست شمایی که هر روز با یه نفری اما حالا که بوی پول به مشامت رسیده، شدی پاکه پاک و گذشته ات نباید مهم باشه و دنبال این هستی که طرفت رو گول بزنی.

و مکروا و مکرالله، والله خیر الماکرین: این آیه رو همیشه یادت باشه

چقد قشنگ گفتی❤️🥲یسریتایتون حتی اگه مخالفم باشین با من و طرز تفکرم و تصمیم نظر و عقاید خودتونو نمیخا ...

عزیزم هیچوقت کلام دیگران رو به خودت نگیر 

هر کسی بنا به فرهنگ، خانواده ، تربیتش از حرف دیگران برداشت می‌کنه و ....

الان تو سنی هستی که اوج جوانی و خوش گذرانی و حال خوبته

بخاطر کسی، بخاطر ترس از آبرو، بخاطر دوستان و حتی فامیل و خانواده ت ، خودتو نابود نکن 

جوری که دوست داری ، اگر به خودت و کسی آسیب نمیزنی زندگی کن ، سعی کن همیشه شاد و رها زندگی کنی 

الان تو پروسه ازدواجی ، بعد از ازدواج متوجه میشی ، مجردی و سنی که الان داری مثل در گرانبها بوده

هر چیزی که تو زندگیت پیش اومد چه مجردی و چه متاهلی گذراست، نگرانی رو از زندگیت دور کن 

عزیزم می‌دونم که این چیزها رو خودت خیلی خوب میدونی ، اما من چون آدم استرسی بودم و تو سن کم تحت تاثیر حرفهای بیخود آدمهایی شدم که هیچ ارزشی تو زندگیم نداشتن و بهترین روزهای زندگیمو خودم واسه خودم تلخ کردم ، سعی میکنم به کم سن ها این چیزها رو بگم ، شاید بتونم کمکی کرده باشم ❤️

سال اخرکلاس کنکور میبنمشون

دوازدهم میری امسال؟

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بچه جان تو فعلا برو به گذشته ای که با افتخار ازش حرف میزنی و میگی بهم خوش گذشته و بهش افتخار میکنم، ...

توام یادت باشه اگه زندگی و عقایدم برخلاف عقیده تو دلیلی نداره به خودت اجازه بی احترامی بدی

حضرت علی دیده رو ندیده گرفت اما امثال شما..

2810