2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 8248 بازدید | 312 پست
اوه اوه عشق و حال چشم خانواده حاجی روشن اونا به خیالشون دختر بچه سال میگیرن که چشم و گوش بسته باشه غ ...

بابت دعات ممنونم عزیزم❤️

اما بابت پاراگراف اولت باید بگم هرکس یه گذشته ایی داره😂بنطرت من باید باور کنم پسرحاجی با ۳۵ سال سن رابطه جنسی نداشته تا حالا؟

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
خب متوجه شدم سنتی بوده عزیزممنم الان یه خواستگار سنتی دارم، قبل خواستگاری اصلی قراره چند بار بریم بی ...

نه قشنگم

من بچه بودم زیاد میددمش خونه خالش و از اونجایی که بازارین و طلافروش تو خیابون گاها برخورد میکردیم

ولی از اونجایی که من به شخصه سلام نمیکردم بهش بی تاثیر نبود😂😂😂

تا اینکه تو مراسم سفره مامان بزرگم که من بودم مامانش منو دید و پسندید بالاخره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب متوجه شدم سنتی بوده عزیزممنم الان یه خواستگار سنتی دارم، قبل خواستگاری اصلی قراره چند بار بریم بی ...

به هر سنتی هم نمیشه اعتماد کرد چشماتو باز کن

ببین استاد عزیزی میگه قانونش اینه که درباره رابطه قبل هیچی نگی اصلا! من وقتیو میگم که دوستات لو دادن ...

ممنون بابت راهنماییت❤️

2805
بابت دعات ممنونم عزیزم❤️اما بابت پاراگراف اولت باید بگم هرکس یه گذشته ایی داره😂بنطرت من باید باور ک ...

خودت اگه حاجی ازت پرسید با کسی بودی یا نه، بگو برای آشنایی ازدواج بود که طرف آدم خوبی نبود، اگرم نپرسید چیزی نگو

اگرم دوستات چیزی به گوشش رسوندن، خیلی جدی و محکم بدون ترس و استرس بگو طبیعی هست من آشنا شدم برای ازدواج ولی آدم مناسبی نبودن

هر چی بیشتر رفت جلو قضیه دارک تر (تیره) شد…!

۱۷سال اختلاف سنی 

عدم اهمیت گذشته پسره

مجهول بودن تفکر و فرهنگ خانواده هردوطرف که با ۱۷سال اختلاف سنی موافقت کردن

چی بگم رو نمیدونم …!

خوشبخت بشی اسی 🌹

هر چی بیشتر رفت جلو قضیه دارک تر (تیره) شد…!۱۷سال اختلاف سنی عدم اهمیت گذشته پسرهمجهول بودن تفکر و ف ...

نظرم این بود هرچی باشه دارک تر از گذشته من نیست

خانواده با اصل و نصبین با خدان ...کسایی که تو زندگیشون بی اعتقاد نیستن بنظرم تکیه گاه خوبی ان

هر چی بیشتر رفت جلو قضیه دارک تر (تیره) شد…!۱۷سال اختلاف سنی عدم اهمیت گذشته پسرهمجهول بودن تفکر و ف ...

بابت دعای قشنگم ممنون❤️🥰

خودت اگه حاجی ازت پرسید با کسی بودی یا نه، بگو برای آشنایی ازدواج بود که طرف آدم خوبی نبود، اگرم نپر ...

وایی نگو من سکته میکنم

اخه قیافش ترسناکه😂🤦🏻‍♀️تو اتاق که تنها بودم چندبار جدی نگام کرد

ولی تو ته چشاش خنده میدیدم ولی بازم ترسناک بود

نظرم این بود هرچی باشه دارک تر از گذشته من نیستخانواده با اصل و نصبین با خدان ...کسایی که تو زندگیشو ...

من گذشته شما رو کاری ندارم ک با پسری صحبت کردید میگیم اشتباه کردید خداروشکر فهمیدید اشتباه بوده و درمسیر درست قدم برداشتید🌹  

من مشکلم با صحبت خودتونه ک میگید « یعنی پسر حاجی با ۳۵ سال سن رابطه ج نداشته ؟» اصلا براتون مهم نیست این شخص ممکنه خودش دخترای زیادی رو تست کرده باشه و حالا اومده سمت دختر افتاب مهتاب ندیده؟ و یا اصلا به خاطر سن کم تون اومده سمت شما ک خیالش راحت باشه این دختر با پسری نبوده ؟!

2810