2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 8340 بازدید | 312 پست
آره، گذشته اصلااااا مهم نیست😁😁 پس بریم هر کاری دوست داریم بکنیم، مثلا بریم با پسر مردم و سرکارشون ...

اون بوس اخرش چی بود😂😂😂عروس خانوم راضی شاه دوماد راضی

تو چرا ناراضی؟

اما اینو یادت باشع هرکس یه سرنوشتی داره و هیچ ادمی کامل نیست

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بوس اخرش چی بود😂😂😂عروس خانوم راضی شاه دوماد راضیتو چرا ناراضی؟اما اینو یادت باشع هرکس یه سرنو ...

شاه داماد گذشته زیبات رو نمیدونه گل من😁😁😁 فعلا پول رو بگیر و برو، تا شاید بزرگ شدی یه کم

2805
اسی از خوشحالی رو ابراست. متوجه نیست. خانواده پسره خیلی عجیبترن همینجوری مثل عهد قاجار تو یه هفته دا ...

خوشحالم و منکرش نمیشم اما نه تو جای منی نه من جای تو

ادما شرایط زندگیشون متفاوته..

من خودم بهتون گفتم درگیر یه رابطه سمی بودم بعدش رو استادم کراش بودم و فلان و..

من خاستگار زیاد داشتم اما خانوادم قبل از این اصلا با من مطرح نمیکردند..

درمورد عقدم باید بگم هنوز عقد نکردیم و دیشب فقد خاستگاری رسمی بوده برای گرفتن جواب مثبت..

ازدواجمون سنتی بود مثل خیلی از ازدواجای دیگه..من یه دختر امروزیم اما نه زیر سن قانونی ازدواج کردم نه با مرد ۵۰ ساله

همسنای من دانشگاهن الان..نیمه دومیم

الان ذوق شوهر و جشن و اینا دارهچندوقت بعدش که این تب و تاب بخوابه تازه متوجه میشهاونا هم منطقی نیستن ...

طرز فکر خاصی نیست

خانواده با اصالت و ادم حسابی هستن

کسیو انتخاب کردم که ۱۰ سال دیگه از انتخابم پشیمون نیستم

درسته گفتم معیارم پوله ولی شخصیت مهم تره..

الان ذوق شوهر و جشن و اینا دارهچندوقت بعدش که این تب و تاب بخوابه تازه متوجه میشهاونا هم منطقی نیستن ...

دوست پیر من ۳۸ سالش بود

پولدارم بود اما شخصیت نداشت

شاه داماد گذشته زیبات رو نمیدونه گل من😁😁😁 فعلا پول رو بگیر و برو، تا شاید بزرگ شدی یه کم

گذشته زیبام که به خودم مربوطه...اما فک نکنم پسر ۳۵ ساله هم تا الان بیکار نشسته باشه😂

😂😂نه واسه کسی که سرما دیدست

منظورت از سرما دوس پسر ۳۸ سالته؟😂😂😂😂 یا دوس‌پسرای متعددت؟ 

به هر حال چند سال بعد میفهمی اون پسر و خانواده اش چه عیبی داشتن که با ۳۵ سال اونم پولدار  هیچ کس زنش نشده پناه اوردن به بچه ۱۸ ساله که تنها ملاکش پوله 

گذشته زیبام که به خودم مربوطه...اما فک نکنم پسر ۳۵ ساله هم تا الان بیکار نشسته باشه😂

👏👏👏👏👏👏👏

به به، قشنگ زدی تو خال😁😁😁😁

پس یه پسر مثل خودت که گذشته زیبایی داری گیرت اومده، الحق و الانصاف که برازنده هم هستین، دو تا آدمی که هرز پریدن رو افتخار میدونن و هر روز با یکی هستن و با افتخار ازش حرف میزنن😁😁😁😁

منظورت از سرما دوس پسر ۳۸ سالته؟😂😂😂😂 یا دوس‌پسرای متعددت؟ به هر حال چند سال بعد میفهمی اون پسر و ...

من به گذشتم افتخار میکنم چون خوش گذشت بهم😂😂

بااشه ولی دلیل این حجم فشارو نمیفهمم

من به گذشتم افتخار میکنم چون خوش گذشت بهم😂😂بااشه ولی دلیل این حجم فشارو نمیفهمم

فعلا تو داری فشار میخوری که داری خودتو پاره میکنی تا حاجی جونت گذشته ات رو نفهمه و ولت نکنه و از پولهاش بی نصیب بمونی😁😁 کاش چشم و دل سیر بار میومدی، دلم میسوزه واست😓😓

فعلا تو داری فشار میخوری که داری خودتو پاره میکنی تا حاجی جونت گذشته ات رو نفهمه و ولت نکنه و از پول ...

باشه😂😂تو خوب من بد

همونجور که خوبیم برات پوئنی نداره بک نکنم بد بودنمم برای پوئن بدی باشه

2810