2777
2789

من هفته ای یک بار میرم خونه مادرم 

دیروز که رفتم با پسرم بچه های خواهرم اونجا بودن و هردو مریض و به شدت سرفه های بدی میکردن 

خیلی خواستم پسرم دور باشه ازشون اما اصلا رعایت نمیکردن

خواستم زنگ بزنم شوهرم بیاد دنبالم بریم خونه 

مامانم بدرفتاری و بداخلاقی شروع کرد هم با خودم هم با بچم فک کن با بچه پونزده ماهه بد اخلاقی میکرد و نمیزاشت تکون بخوره از جاش می‌گفت پاشید پاشید برید خونه ی ما آلودس و کثیفه 

مثلاً داشت منو نگه می‌داشت 

جلوی دامادمون حرفای بدی زد بهم خیلی ناراحت شدم 

همش می‌گفت برو بیرون و....

دیگه خواهرم گفت نه تو بمون و ما میریم اصلا شرایط رو افتضاح کردن واسم منم ناچار تا شب موندم شوهرم بیاد 

خیلی مراقب بودم ولی تا دستشویی میرفتم صدای جیغ خواهرم میومد که بچه رو بوس نکنید🙃

بچم تب کرده امروز 

به همین راحتی و من بی مسئولیت ترین مادری هستم که تو دنیا هست کاش بمیرم 😭😭

اما واقعا تصمیم گرفتم یه مدت نسبتا طولانی خونه مادرم نرم و بفهمونم حرفایی که دیروز بهم زد 

اشتباه بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بی مسولیتی چون باید همون اول نمیرفتی نه اینکه بری و بگی قاطی بقیه نشه

من نمی‌دونستم اونا اونجان اصلا پشت گوشی مامانم بهم نگفت حتی پرسیدم کی هست گفت منو بابات 

من نمی‌دونستم اونا اونجان اصلا پشت گوشی مامانم بهم نگفت حتی پرسیدم کی هست گفت منو بابات

اشکال نداره عزیزم دنیا که به آخر نرسیده بچه ها بزرگ بشن یه روز درمیون مریض میشن ببرش دکتر خوب میشه 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

نفهمیدم چرا تا شب موندی‌..مادرت که میگفته برین

آخه با بدترین لحن ممکن می‌گفت اگر میرفتم تا ماهها باهام قهر میکرد اخلاقش اینطوریه که بگه برو با عصبانیت نباید بری 

2810