2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10125 بازدید | 325 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره ؟ من سن تو بودم میدیدم یه دوستم تو این سن ازدواج کرده بهش میگفتم احمق و سر این سرد میشدم حسودی چی؟ حسودی رو فقط به خانم های مستقل میکنم وگرنه چیزی که پره یه شوهر نره😉

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
2805

بهش بگو قضیه رو بگو که اول که خیلی بچه بودم سهو عین سگ پشیمون شدم به خاطر اینکه این کار من خیانت به همسر آیندم داشت محسوب می‌شد یهو زدم زیر همه چی گفتم نمیخوام باهم باشیم و تو خوشت میاد زنت با یکی باشه تمومش کردم بازم بگو مثلا ۱۴ سالم بود آنوقت ولی باز عقلم رسید اگه خودت بگی خیلی بهتره تا دوستات بگن 

برای ازدواج زود بود ولی ایشالا که خوشبخت بشی😘💕قبل اینکه نامزدت از بقیه بشنوه، خودت سربسته بهش بگوح ...

باهات موافقم ولی یکی تو ۱۸ سالگی توانایی ازدواج داره یکی ۲۸ سالشه ولی هنوز برای زندگی مشترک اماده نیست

اینارو نگفتم که بگم من خیلی کامل و پختم😂🤭ولی درکل

قسمت بود🥰

اگه شریکت خوب باشه میشه ساخت زندگیو

من قصد ازدواج نداشتم ..و وقتی مادرم با من در جریان گذاشت

اگه تاپیک قبلیمو خونده باشی اولین بار بود که قضیه اومدن خاستگار مطرح میشد🥲🤌🏻

تا قبل اینم خاستگار داشتم ولی مامانم بدون اینکه بمن بگه رد میکرد...اما این یکی فرق داره

پسر حاجیه خودش حاجیه و بردش اینه که از من پخته تره

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
دوستات رو با نامزدت آشنا. نکنی فقط بعد چیز خاصی از این آقا ب دوستات نگو چون زندگی شخصی خودته ب دوستا ...

نه اصلااا..من از اولشم میدونستم

دوستام دوست نیستن نامردن..اما به هوای خوشگذرونی باهاشون بودم

از سرنوشتم خبر نداشتم..که شاید بعدا همینا واسم دردسرساز بشن🤦🏻‍♀️

خوشبخب بشی خواهری مبارکت باشه تبرییییکککخوشم اومد آدم مذهبی انتخاب کردی دمت گررررم به پای هم پیر شین ...

بخاطر مذهبی بودنش نیس بخاطر پولشه 😁

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من بعد اینکه رابطم با جاست فرندم تموم شد اینستامو پاک کرده بودمبعد دوستامو با پیج جدیدم فالو نکرده ب ...

اگ خانواده شوهرت مذهبین کلا اینستاتو دیلیت کن ک بعدا مشکلی پیش نیاد اگ دوستاتم چیزی گفتن بگو من دیگ ازدواج کردم

خوبه پس خوشبخت شی

چه ربطی داره ؟ من سن تو بودم میدیدم یه دوستم تو این سن ازدواج کرده بهش میگفتم احمق و سر این سرد میشد ...

الان غیر مستقیم بمن گفتی احمق😂🤦🏻‍♀️

من اینجا نه از حرف کسی ناراحت میشم نه خوشحال🤌🏻

اما خاستم بهت بگم حرفا انرژی دارن

نه تو جای منی نه من جای تو..من قبل اینکه نامزد کنم عشق و حالمو کردم

اما تهش دیدم هیچی از اونا درنمیاد

باهات موافقم ولی یکی تو ۱۸ سالگی توانایی ازدواج داره یکی ۲۸ سالشه ولی هنوز برای زندگی مشترک اماده نی ...

بحث توانایی ازدواج نیست

بحث اینه که آدم از هر مرحله زندگیش لذت ببره و هرچیزیو

به وقتش انجامش بده. حالا نمیدونم مجردیت چطور بوده

برای بعضیا ازدواج کردن بهتره و بیشتر پیشرفت میکنن

امیدوارم هرجور که هست بهترینا برات رقم بخوره♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بهش بگو قضیه رو بگو که اول که خیلی بچه بودم سهو عین سگ پشیمون شدم به خاطر اینکه این کار من خیانت به ...

بازم میشه دروغ که

از واکنشش میترسم🤦🏻‍♀️من نمیگم بهش نظر من اینه

2810