2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10921 بازدید | 333 پست
توام یادت باشه اگه زندگی و عقایدم برخلاف عقیده تو دلیلی نداره به خودت اجازه بی احترامی بدیحضرت علی د ...

گلم تو میگی من به گذشته ام افتخار میکنم و بهم خوش گذشته، خودت با زبون خودت گفتی، مگه من گفتم؟ ذره ای پشیمونی نداری و افتخار هم میکنی، الانم فقط بخاطر اینکه این پولدار رو از دست ندی، نگران هستی، وگرنه پشیمون که نیستی.

دیگه جوابتو نمیدم، چون هدفت کاملا مشخصه که چی میخوای و دنبال چی هستی، خوش باشی

گلم تو میگی من به گذشته ام افتخار میکنم و بهم خوش گذشته، خودت با زبون خودت گفتی، مگه من گفتم؟ ذره ای ...

درست همینه اینارو من گفتم

گذشته من هرچند اشتباه هرچند درست در یه برهه ایی از زمان من توش زندگی کردم و ناراضی نیستم

تجربه هایی بدست اوردم که بزرگم کردن..

حالا اینو گوش کن بنظر من ازدواج یه قرارداد دوطرفست

واسه دوطرف سودی نباشه بی معناست...

و من تا زمانی که سودی ببرم ازدواج میکنم و تو رابطه میمونم

خوبه که میدونی دنبال چی ام..جرعتشم دارم اعلامم میکنم

من ازدواج کردم بخاطر پول..چون پول باشه تفاهم هست عشق هست و...

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گذشته شما رو کاری ندارم ک با پسری صحبت کردید میگیم اشتباه کردید خداروشکر فهمیدید اشتباه بوده و در ...

درست اما هرکس یه گذشته ایی داره

منم گذشته پاکی ندارم که بخام کنکاش کنم تو گذشته ایی که تموم شده

2805
اگ خانواده شوهرت مذهبین کلا اینستاتو دیلیت کن ک بعدا مشکلی پیش نیاد اگ دوستاتم چیزی گفتن بگو من دیگ ...

ممنون عزیزدل❤️نه نامزدمم اینستاگرام داره

منم شوهرم وقتی دوس بودیم یسری از گذشتمو خودم بهش گفتم تا از اینواون نشنوه و گف مهم نیس قبول کرد و ۳ ساله یکبارهم ب زبون نیاورده

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
دوست پسرم بود

عزیزم شما که اهل دوست پسر و اینا بودی الان چرا داری با یه خانواده مذهبی وصلت میکنی ؟؟ حتی اگه دوستات هم چیزی نگن باز حس میکنم داری در حق اون مرد ظلم میکنی!!  چون قطعا همچین پسری یه دختر که اهل رابطه و دوست پسر بوده باشه نمی خواد!! 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
حالا دوس پسر عادی تره از نظرم من شوهر تو ۱۸ رو نمیتونم هضم کنم من مامان بزرگم ۱۸ عروسی کرد پس چه فرق ...

چرا دوس پسر عادی تره؟

چرا گناهو انقدر عادی میکنین؟

شوهر مگه غوله ؟

خوبه با یکی دوست بشی وابسته بشی تو این سن 

سو استفاده شو بکنه 

روح و جسمتو الوده بکنه و بره دنبال زندگیش؟؟؟؟

دختر روحه داغونو افسرده داشته باشه؟

کمن مگه اینجا دخترایی که با پسری وارده رابطه شدن 

و بعدش گفتن میخوان خودکشی کنن 

چون هم روحشون داغونو وابسته شده

هم جسمشون؟؟؟

دوستیه جنسه مخالف باهم گناهه

درسته قبحش ریخته 

ولی قانونه خدا همیشگیه

چرا دوس پسر عادی تره؟چرا گناهو انقدر عادی میکنین؟شوهر مگه غوله ؟خوبه با یکی دوست بشی وابسته بشی تو ا ...

دیگه اینا چیزایی که دور خودت دیدی 

دوست پسر گناه نیس بستگی به مرز و حد و حدود خود ادما داره 

من دورم پر خانم مجرد ۳۰ ۴۰ سالس ک ماشین زیر پاش ده میلیارده چون خودش خواست در بیاره و دوست شه با بقیه روحش شاد تر از کسیه که تو ۱۸ سالگی وارد زندگی و بچه داری شده هیچ خانمیو تاحالا ندیدم که پولدار نباشه( سبک زندگیش خوب نباشه ) و با وجود بچه و اینا خوب مونده باشه چون روح ادمیزاد پیر شده شوهر غول نیست ولی کیو دیدی صد ازدواجش خوب باشه ؟ خیلی کمه ک شوهره هم پولدار باشه هم باخلاق هم وفادار هم خیانت نکنه هم نزنه 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دیگه اینا چیزایی که دور خودت دیدی دوست پسر گناه نیس بستگی به مرز و حد و حدود خود ادما داره من دورم پ ...

گناهو خدا تعیین میکنه

نه منو وتو ناقص و مخلوق

منم نگفتم هر ازدواجی 

بله ادم خوب هست ادمه بدم هست 

منم دورم دیدم زیاد خانومایی که تو مجردی ریسک پذیر نبودن و همراه نداشتن و یا حامی  یا هرچی

ولی همسره خوبو حمایت گر باعث شده 

بهترین و موفق ترینا تو حوزه ی کاریشون بشن

و به درامد و جایگاه بالایی برسن

والا تو دورو بریای من اکثره کسایی که ازدواج کردن هم از لحاظه تحصیلی هم مالی هم جایگاه اجتماعی پیشرفته خوبی داشتن

گناهو خدا تعیین میکنهنه منو وتو ناقص و مخلوقمنم نگفتم هر ازدواجی بله ادم خوب هست ادمه بدم هست منم دو ...

اولا که همه قرار نیست اونطوری که تو ذهن شماست زندگی کنن چون سالم زندگی کردن از نظر هرکسی متفاوته و اگه طبق حرف شما باشه پس دختر و پسر حین اشنایی قبل ازدواح هم نرن بیرون چون نامحرمن و یه راست برن سر سفره عقد.. دوستی همیشه به معنی گناه کردن نیست خیلیا موقع دوستی دارن اشنا میشن تا به ازدواح برسن 

دقیقا افکار شما مال اینه ک ادم بدون شناخت ازدواح کنن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
چرا دوس پسر عادی تره؟چرا گناهو انقدر عادی میکنین؟شوهر مگه غوله ؟خوبه با یکی دوست بشی وابسته بشی تو ا ...

همه اینایی که گفتی تو ازدواجم ممکنه پیش بیاد

تموم کردن رابطه کجا و طلاق گرفتن کجا!

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2810