دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اسی برو بدن سازی با دستگاه به قدری تاثیر داره منم خیلی چاق شدم می خوام برم باشگاه
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
من نمی تونم رژیم بگیرم فسا گرفتم نتونستم روزه گرفتم نشد هر چی بگی فقط مثل خر میخورم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
لاغر شدن فقط اراده قوی میخواد، رژیم و .... همه دکّانی بیش نیست برلی سرکیسه کردن مردم
من قدم ۱۷۶ وزنم ۸۰
تو عمرم یک روز هم رژیم نگرفتم و اعتقادی بهش ندارم. همه چیز می خورم. وزنم از ۸۰ تا ۸۳ نوسان داره.
رژیم ها اکثراً من درآوردی و غیر اصولیه و به بدن لطمه میزنه. هر چیزی که دوست داشته باشم میخورم و خودم رو از هیچ چیزی محروم نمی کنم ولی اندازه نگه میدارم.
اگه قد و وزنت متناسبه یا دو سه کیلو اضافه داری، خیلی خوبه، چرا به خودت زحمت میدی. انداممون رو هر جور که هست باید قبول داشته باشیم. میوه و سبزی جات، آب، لبنیات، مغزها رو بیشتر کن.
من که قد و وزنم رو گفتم ولی به طور ارثی بالاتنه یعنی سر و سینه ام درشت تره ولی اصلا به چشم نمیاد. با این حال بلوز و مانتو و .... رو سعی می کنم بالاتنه اش تیره تر و جذب تر باشه.
الان که هوا سرد شده، از صبح که بیدار شدی گن یا شکم بند ببند. شب موقع خواب بازش کن. هم شکم و معده رو جمع می کنه و مانع پرخوری میشه و هم این که شکم و پهلوها رو گرم نگه میداره.