2777
2789
عنوان

بنظرتون عروس زرنگی یا عروس خوب

121 بازدید | 18 پست

من تازه ازدواج کردم  یعنی عروسی گرفتم 

تو عقدم از فامیلای دور شوهرم  از دختر فامیلیمون خوشش اومد...

تازه سه ماه عقد کردن

همیشه پدرشوهرش بغل می کنه  بوس می کنه زبون می گیره  و مادر شوهرشو همچنین 

خواهر شوهر نداره  بردارشوهراشو زبون می گیره 

ولی پشت سرشون میگه من بیش اونا زندگی نمیکنم 

منم از مقایسه کردن خوشم نمیاد   شوهرم میگه تو چرا زبون نداری! اخه پدرشوهرم خسیس 

بنطرتون این دختر فامیلیمون زرنگ یا واقعا خوب ؟

الانم میره سرکار 

سیاست داره خیلی و این عالیه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من همیشه مخالف چاپلوسی واسه خانواده شوهر بودم همیشه خودم بودم اگرم محبت کردم دلی بوده همیشه برام مهم اینه شوهرم باهام خوب باشه خوب بودن خانوادش نخواستم که هزار تا توقع ایجادشه

زرنگه... مامانم انقدر به من میگه ولی من اصلا نمیتونم کسیو که ازش خوشم نمیاد جلو روش مهربون باشم یا مثلا به غیر بابام به کسی بگم بابا و بوسش کنم و بغلش کنم و اینا عادی برخورد میکنم

من همیشه مخالف چاپلوسی واسه خانواده شوهر بودم همیشه خودم بودم اگرم محبت کردم دلی بوده همیشه برام مهم ...

دقیقا  دیشب رفتیم  خونه اشون  دختر فقط،زبون باز  مگرنه مامانش گفت بیا یه میوه ببر  بزور از جاش پاشد اگه این همه مهربونی بس باید تو همه چی اوکی باشی  منظورم این راست می گی آدم توقعش میره بالا    ولی دختر چاپلوسی 

دقیقا دیشب رفتیم خونه اشون دختر فقط،زبون باز مگرنه مامانش گفت بیا یه میوه ببر بزور از جاش پاشد ...

ببین من با خانواده شوهرم دلی خوب بودم یعنی ازشون بدم نمیومد اهل ادا و اصول نیستم ولی کم کم جوری تو اعصاب و روانم رفتن که هرکی بشنوه باور نمیکنه چرا چون آدمای با سیاستین پیش بقیه خودشون فرشته نشون میدن و از نظر خانواده شوهرم من اصلا زرنگ نیستم چرا چون سرکار نمیرم بخاطر محیط زندگیم یا سیاست ندارم بلد نیستم از بقیه توقع داشته باشم و تیغشون بزنم برام اصلا مهم نیست نظرشون زندگی خودم میکنم برعکس من تو فامیلای شوهرم یه عروس آوردن که انقد واسه پدر شوهر مادرشوهرش زبون می‌ریزه خدا می‌دونه پنج سال داره باهاشون تو یه واحد زندگی می‌کنه اینام با عروسه خوبن در صورتیکه خانواده شوهر من جنبه ندارن

ببین من با خانواده شوهرم دلی خوب بودم یعنی ازشون بدم نمیومد اهل ادا و اصول نیستم ولی کم کم جوری تو ا ...

آفرین  بستگی به خانواده شوهر داره   بعضیا ساده ان  زود آدم با سیاست دوست دارن  ولی بعضی خانواده ها زرنگن زود  خوب و بد می فهمن ...  این دختررخانواده شوهرش خیلی ساده ان 

منم دقیقا شرایط تو رو دارم  مثل تو هم 

2810