2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 4174 بازدید | 260 پست
سلام عزیزمراستش مدتیه میخوام چیزی بگم و نشده. من برای دوستیمون ارزش قائلم ولی خب شرایط من تغییر کرده ...

👍👍👍👍👍 عالی بود همین رو میگم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار که اومد با شوهرت هماهنگ کن از قبل جلو دعوا راه بندازین شوهرت بگه این چی میخواد هر روز اینجاست بگو دیگه نیاد و فلان.البته تو اتاق ولی باصدای بلند تا بشنوه.بعدشم پیام بده بگو عزیزم دیگه لطفا خونه نیا اگه خواستی بیرون همو ببینیم.همسرم دوست نداره میخواد راحت باشه.اینجوری میفهمه شوهرتم خوشش نمیاد ازش

2805
🥲 حق با شماست مقصر همش تا الان خودمم باید محکم باشم امشب بهش پیام میدم

خواهرعزیزم همیشه توی زندگیت اولویت اول خودت باش اینکه خودت آسیب نبینی خودت ناراحت نشی گل دختر وگرنه خدای نکرده بعدا ضربه سختی میخوری باز خداروشکر یکساله همسرت از راه بدر نشده 

دختر خوب ساده گیرت آورده :)

خواهر آدمم هر روز هر روز پا نمیشه اول صبح تا غروب بیاد خونه آدم، اونم تازه عروس و داماد. اونم با این ظاهر...

بجنب به خودت تا بدبختت نکرده

با دختر غریبه چه تعارفی داری شما!!! من بودم همون روز اول عذرش رو میخواستم! یه ساله صبح تا شب میاد دم دل ما دو تا که چی بشه؟ از پشت کوه که نیومده نفهمه معنی این رفتار چیه!! خیلی خوب میدونه داره چکار میکنه

بزن در ک.و.نش با تیپا بندازش بیرون ج.ن.ده رو!! جدی دارم میگما

بدون یه ذره اغراق... بشور پهنش کن جوری که هیچ وقت نبینیش. تازه داری فکر میکنی بیرون ببینیش؟ دختر تو خیلی ساده ای این نقشه کشیده برا زندگیت...

همین الان بهش پیام بده بگو فلانی این یه سال خیلی تحمل کردم شاید خودت بفهمی کارت چقدر زشته! اطرافیان من همه متعجبن از رفتارت. شوهرم شاکیه ازینکه با هم حریم خصوصی نداریم. آم خونه خواهرش انقدر نمیره. شرمنده ولی من دیگه تمایل به ادامه این دوستی ندارم. لطفا دیگه نه اینجا بیا و نه باهام تماسی بگیر.

والسلام

بعدم بلاکش کن از همه جا که نره رو اعصابت

خدا می‌دونه قصد و نیتشو

بنظرم تعارف نکن

کسی متوجه زشتی کارش نیست باید متوجه اش کرد

محترمانه بگو بهش روت هم نمیشه حضوری بگی پیام بده 

بگو دیگه فلانی یمدونی من و تو چند سال دوستیم و میدونی من چقدر دوستت دارم و... بگو الان حقیقتا یکم شرایط من تغییر کرده و دیگه مجرد نیستم و باید زمان بیشتری از زندگی ام صرف همسرم و خونه بکنم بنابراین میترسم اینجوری شما میای نتونم اون طور که باید ازت پذیرایی کنم و باهات باشم نمیتونم مثل سابق باهات وقت بگذرونم.

بنابراین از این بعد یکم باید با مدیریت بیشتر باید همو ببینم 

اگر قبول نکرد یا قهر کرد بنظرم شخصیت ها پخته و بچگانه اسی داره و مناسب دوستی نیست واقعا که ترکی از شرایط دوستش نداره

من که باور نکردم تاپیکت رو یه جور خیلی حرص دراری بود حرفات اگه دروغ بگی ایشالله واقعا سرت بیاد 

آخه کدوم عروس دومادی از روز اول عروسی دوستش از ساعت ۸ صبح تو خونه ش راه میده اونم بمونه تا ۶ و ۷ عصر ؟؟؟

مگه میشه همچین چیزی 

عین این می مونه شوهرت هر روز صبح دوستش تو خونه را بده اونم بمونه تا ۷ عصر بره 

برو خودتو سیاه کن زنیکه

بهترین دین انسانیت

پیام دادی بعدش ب ماخبربده چی جواب دادهفراموش نکنیااا درضمن این دختروحتی یه دیقم تواتاق  تنهانزار این به شهرت چش داره والا

شوهرم هم میگه هر وقت ازدواج کرد اجازه بده رفت و اومد کنه گاهی وقتا میاد با شوهرم میگه می‌خنده اون رو ...

اون مدلی که شما میگی میاد خونتون باید مواظب باشی حتی اگه نخواد نخ بده هم شوهرت تورو باهاش مقایسه میکنه اونطور که میگی زیبا میاد خونتون و شما اول صبحی ژولیده اید از چشم شوهرتون میوفتی مرد ها عقلشون به چشمشونه سعی کن کم کم و با سیاست از زندگیت شرشو کم کنی وگرنه لطمه میبینی شوهرت شاید یه چیزی دیده که میگه خلاصه که مواظب باش خواهرم گرگ زیاده مواظب زندگیت باش به خاطر دوست و اینجور چیزا زندگیتو به باد نده هر چند اینی که شما گفتی شبیه دوست نیست🤍💛

2810