2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 264 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در تعجبم چجوری آخه میاد خونه مادر شوهرت خونه خودتم نیست. بنظرم اینجوری میگین اینقدر دوستید پس شناخت ...

کاش میرفت خونه مادرشوهرش.

اشتباه تایپی بوده ، هر صبح میره خونه خودش

2805

سلام عزیزم

راستش مدتیه میخوام چیزی بگم و نشده. من برای دوستیمون ارزش قائلم ولی خب شرایط من تغییر کرده. من ازدواج کردم و الان یه خانواده جدید دارم که بارها سر رفت و آمد زیاد ما به من تیکه انداختن که زن زندگی نیستی و رفیق بازی. دیگه از قضاوت شدن و مقاومت کردن به تنگ اومدم. تا الان چیزی نگفتم بهت و بخاطر دوستیمون شوهر و مادرشوهرم جنگیدم ولی الان فهمیدم که ما سالهاست دوستیم و مطمئنا تو بهتر از بقیه منو درک میکنی و منو بخاطر خودم میخوای. حتی پشیمون شدم که چرا زودتر بهت نگفتم و ازت کمک نخواستم آخه تو مثل خواهر نداشتمی. من صلاح میدونم از این به بعد همدیگه رو بیرون ببینیم تا زندگی منم دستخوش مشکلات نشه‌. ممنون که درکم میکنی  

خطرناکتر از جنس زن تو این دنیا نیست ، بعضیا واسه جلب توجه و حس رقابت حاظرن زندگی یکی دیگه رو هم خراب ...

اره زندگی الانم خوبه خداروشکر یه دختر دارم ولی خب هیچ عشقی عشق اول نمیشه مخصوصا که ما ۵سال تو یه ساختمون بودیم باهم بعد نامزد شدیم دختر عمه ام ازدواج کرد طلاق گرفت یه پسر داره گاهی توجمع میبینمش

اره زندگی الانم خوبه خداروشکر یه دختر دارم ولی خب هیچ عشقی عشق اول نمیشه مخصوصا که ما ۵سال تو یه ساخ ...

خدا جواب اونم میده ، خدازوشکر که عاقل بودی راه درستو انتخاب کردی

شوهرت داره بت آلارم میده که بعدا اتفاقی افتاد بت بگه تقصیره خودته از قبل بت هشدار داده بودم و اینم نتیجه حرف گوش نکردنته..

در ضمن خواهر و مادرش بات بد حرف میزنن بخاطره دوستت سکوت میکنی دوستتم که ماشالا داره از ریشه میزندت میگی نه میبینی

کاش میرفت خونه مادرشوهرش.اشتباه تایپی بوده ، هر صبح میره خونه خودش

باز حداقل مادرشوعرم می‌گفت نیا اگه اینطوری بود ...

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

شوهرت داره بت آلارم میده که بعدا اتفاقی افتاد بت بگه تقصیره خودته از قبل بت هشدار داده بودم و اینم ن ...

🥲 حق با شماست مقصر همش تا الان خودمم باید محکم باشم امشب بهش پیام میدم 

اصلا کاری به این خاله زنک بازیای چشم داشتن و خیانت و اینا ندارم...درکل روابط باید محدود باشه و خط قرمز داشته باشی...چه مجرد باشی چه متاهل...چه دلیلی داره دو نفر انقدر هرروز پیش هم باشن...تقصیر خودته بهش رو دادی...من مادرمم هرروز پاشه بیاد خونم عصبی میشم چه برسه دوست

یکم رعایت کن...زندگی متاهلی یعنی هردو نفر شرایط همو در نظر بگیرن و همو‌ درک کنن...یعنی شما و همسرت

سلام عزیزمراستش مدتیه میخوام چیزی بگم و نشده. من برای دوستیمون ارزش قائلم ولی خب شرایط من تغییر کرده ...

👍👍👍👍👍 عالی بود همین رو میگم 

2810