2777
2789
عنوان

خداروشکر شوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حرفت غیرمنطقیه و قیاس اشتباهی کردی 

دنیای دور و برت کوچیکه و نمیدونی یه خانمی ک دکترا داره چقدر عزت داره چ امکاناتی واسش فراهمه از سفر خارجی بگیر تا اعتبارش پیش بقیه دکترا 

مثلا تو دور از جونت مامانت سکته کنه میتونی با یه تلفن و یه سفارش بهترین تخت بیمارستان و بهترین خدمات رو واسش بگیری؟ نه 

اما یه خانم دکتر میتونه یه بیمارستان رو برای مادرش ردیف کنه

عاره واقعا خداروشکر وگرنه کی میخاس تو رو .بک...

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

فقط اون تاپیکت که نوشتی به دوست مجردم حسودی میکنم

یا اون تاپیک که نوشتی میخوام به دوست مجردم طعنه بزنم....

خیلی درگیر مجرد و متاهل بودن ملتی. 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

این تاپیکش چقدر سمه😐😐😐😐😐🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2810