2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6290 بازدید | 266 پست
باید باهات این طوری صحبت کرد ادم بشیانقدر احمقی فکر نمیکنی داره به شوهرت نخ میده که همسرت اخم‌میکنها ...

خدا جوابتو میده من چیزی نمیگم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتما بهش میگم ولی نه خشن کمک کنید یه متن آروم و صمیمی برام بنویسید ممنون بچه ها

پیام بده : فلانی جان خوبی؟

یه حرفی هست که باید بهت بزنم ، همسرم از رفت و امدزیادمون راضی نیست و خودمم نیاز دارم که بیشتر وقتمو با شوهرم تنها باشم ، از این به بعد دلمون واسه همدیگه تنگ شد قرار میزاریم بیرون همو میبینیم.مرسی که درک میکنی

اره واقعا باز خدا خیرش بده مرد خوبیه گفته به همسرش

دقیقااا

فقط خدا کنه استارتر جدی بگیره موضوع رو 

چون عاقبت این خجالت و سکوتش از همین الان مشخصه...

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
2805
آره آفرین دقیقا همینه. اسی دلش پاکه همه رو مث خودش میدونه

استارتر خیلییی سادست 

خیلییی🤦🏻‍♀️🫠

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خانوادش خیلی به خانوادم خوبی کردن میترسم اونا ناراحت بشن😭😭

وا بهت رک گفته شوهرت شاید شوهرت ازدوستت چیزی دیده یااصلاخدایی ناکرده شوهرت نسبت ب دوستت حسی پیداکرده اصلادرست نیس ک یه خانوغریبه اون مدلی جلو یه مرد بگرده دیگه اصلابه مامانت بگو ک شوهرت همچین حرفی زده درمورددوستت

همین دوستت اگه ازدواج میکردو تو اینجوری میرفتی خونش دفعه سوم جوابت میکرد بهت قول شرف میدم

دقیقا ، ادمایی که همچین شخصیتی دارن بی‌وجدانن و فقط از بقیه سواستفاده میکنن ، پای خودشون که بیاد وسط خیلی تند عکس العمل نشون میدن

ببین من ازدواجم بخاطر یه ادم اینشکلی و یه اعتماد بی جا بهم خوردچون بهدختر عمه ام پناه دادیم اومد توخونمون نامزدم طبقه ۴بود ماطبقه۳ وقتایی که بودشبا تو پشت بوم میخوابیددانشجوبوداراک .صبحها که من نبودم دخترعمه ام میرفت بالا سرش اینم به مادرش گفته بود یروز مادر پسره بمن گفت با پسره بحثم شد چرا زودتربهم نگفتی دخترعمه ام خودشو زدبه مظلومی که این بهم چراغ سبز نشون داده خلاصه بگم ازدواج ما که کنسل شد چون دیگه اعتماد نداشتم بهش ما ازون خونه رفتیم وتا الان که ۱۵سال ازش گذشته هنوز حسرتشو دارم

دوست گلم ی نصیحت

دوستیای دوران مجردی هیچ تضمینی نیست برای پایداری در دوران متاهلی

کلا درست نیست تداومش ب این غلیظی ک میگید..

هشدار شوهرتون رو جدی بگیرید.

باهاش بد نباشید ولی ارتباطتتون در چهارچوب قوانین متاهلیتون باشه.

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
ببین من ازدواجم بخاطر یه ادم اینشکلی و یه اعتماد بی جا بهم خوردچون بهدختر عمه ام پناه دادیم اومد توخ ...

خطرناکتر از جنس زن تو این دنیا نیست ، بعضیا واسه جلب توجه و حس رقابت حاظرن زندگی یکی دیگه رو هم خراب کنن.

از زندگی الانت راضی هستی؟

با دختر عمه ات ارتباط داری؟

در تعجبم چجوری آخه میاد خونه مادر شوهرت خونه خودتم نیست. بنظرم اینجوری میگین اینقدر دوستید پس شناخت داره و نباید ناراحت بشه 

محترمانه بگو فلانی اینجا خونه خودم که نیست من خودمم مهمونم. تا متوجه بشه 

خانواده خود دختره نمیگن به دقیقه خونه بمون

2810