2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 279 پست
الآنم چند روزه نیستم به جان مادرم همش تکست میده زنگ میزنه برو خونتون می‌خوام بیام دلتنگتم نمی‌دونم د ...

بگو حالا که نیستم اومدم خبرمیدم اومدی هم خبرنده گلایه کرد بگو کارداشتم چندروز نبودمخونه بهم ریخته بود تمیزکاری میکردم میخواستم باشوهرم تنهاباشم دلتنگ بودیم

حالا قیافش قشنگه یا ن

چهره من بهتره من عمل اینا کردم

ولی اون لاغرع خیلی لاغر من تپل ترم شوهرم همش میگه لاغر شو😭😭😭😭😭😭😭

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی ماهم دختریم دیگه

دیدیم تو اطراف

خیلیا هستن تیپ میزنن مثلا بگن ببین من از زنت سرترم

تو دیگه چه دل و جراتی داری دوستتو تو خونه راه میدی با این اوضاع مملکت بخدا

جم کن بابا چه دوستی اخه تو این زمونه

الان طرف ب خواهر خودش شک میکنه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
منم همینو می‌خوام اصلا دوست ندارم بیاد خونمون

باید رک و راست بهش بگی که همسرت ناراحت میشه و این قضیه روی زندگیتون تأثیر منفی می ذاره.اگه درکش بالا باشه قبول می کنه.اگه نه..کات کن بره پی کارش که بعداً شر نشه.😬

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2805
بابا یه سال از عمرم درگیر بودم شکایت کردم .زن داییم اومد جلو در خونه تهمت‌های بدی میزد فحش میداد به ...

خطرناکتر از زنا تو عمرم ندیدم. باز خداروشکر شوخرت مرد صادقی بود زود همه چی رو بهت گفت

بگو حالا که نیستم اومدم خبرمیدم اومدی هم خبرنده گلایه کرد بگو کارداشتم چندروز نبودمخونه بهم ریخته بو ...

بعضی موقع ها شوهرم میگه این نمی‌زارم باهم تنها باشیم همش میترسم شوهرم چشمش دنبال اون باشه بالاخره مرده دیگه 

باید رک و راست بهش بگی که همسرت ناراحت میشه و این قضیه روی زندگیتون تأثیر منفی می ذاره.اگه درکش بالا ...

میترسم بعدا پشت سرم بگن فکر کرده کیه شوهرش چیه از اینا میترسم 

الآنم چند روزه نیستم به جان مادرم همش تکست میده زنگ میزنه برو خونتون می‌خوام بیام دلتنگتم نمی‌دونم د ...

یه چیزی بگم همیشه آویز گوشت کن

هیچوقت به چشمای خودتم اعتماد نکن چه برسه به دوست حتی اگه گوشیتم دستش دادی شک کن که شماره شوهرتو برداشته باشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

با توصیفاتت بیشتر اسمش دشمنه تا دوست

رک بگو : دیگه تمایلی به ادامه این دوستی نداری ، بگو مزاحمه

رک بگو ودلت نسوزه ،کسی که اینقدر بی شخصیته حقشه دلش بشکنه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مثل کنه میمونه گاهی الکی میگم نیستم میاد در میزنه

نگو خونه نیستم

رک و رو راست بگو رابطه ما تا اینجا بود و تمام

البته اگه زندگیتو دوس داری

دوستت کاملا کاملا مشخصه برا چی میاد خونتون

2810