2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 8112 بازدید | 282 پست
یکسره هم با شوهرم در مورد دوست پسرش که کات کرده صحبت می‌کنه یه چیز بگم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی شو ...

در باز نکن.خیلی شییییییک.

دو بار باز نکن.

تلفنت رو هم جواب نده.

بذار بره پی زندگیش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی چطور میتونی اجازه بدی دوستت بیاد وسط خونتون پیش شوهرتمن به شخصه عمرا نمیزاشتمشوهرتم میگه ضربه ...

الآنم چند روزه نیستم به جان مادرم همش تکست میده زنگ میزنه برو خونتون می‌خوام بیام دلتنگتم نمی‌دونم دلتنگ منه یا شوهرم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

2805
وقتایی هم که میگم نیستم میاد از تو کوچه ماشین شوهرم رو میبینم بعد میاد زنگ میزنم میگه از ماشین فهمید ...

مطمعن باش دوستت یه چیزای دیگه ای تو دلشه ، چگرنه هیچکس انقد اویزون نیست.

رک و راست پاشو ببر از خونه ات بگو زیاد میای اینجا درست نیست

یکسره هم با شوهرم در مورد دوست پسرش که کات کرده صحبت می‌کنه یه چیز بگم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی شو ...

میخواد بگه مثلا خیلی هوا خواه داره شوهرتم خوشش نمیاد که اون دوست پسرداره باتو درارتباط باشه شوهرمنم خوشش نمیاد دوست مجرد داشته باشم

این که با تیشرت و گاهی مو باز میشینه تو خونه که همه نزدیک به همیم آزارم میده خوش تیپ می‌کنه میاد

وای اسی.اعصابمو خورد کردی.

الان پا میشم میام یک دست سیر میزنمت.بس که ساده! بی سیاست! و ببخشید بی عقلی!!!

طعم هم آغوشی باهاتو‌بچشم؟؟؟؟؟چقدررر سلطیههههباید تیکه پاره اش میکردی

بابا یه سال از عمرم درگیر بودم 

شکایت کردم .زن داییم اومد جلو در خونه تهمت‌های بدی میزد فحش میداد به شوهرم میگفت زنت خراب بوده .اصلا یه وضعی. هنوز یاذ کاراشون میوفتم کابوس میبینم.،بعد من خنگ میخواستم واسه برادرشوهر بگیرمش

وای اسی.اعصابمو خورد کردی.الان پا میشم میام یک دست سیر میزنمت.بس که ساده! بی سیاست! و ببخشید بی عقلی ...

خیلیییییییی منم حوصله ندارم بی ریخت می‌شینم خونه خب شوهره دیگه مقایسه می‌کنه 😭😭😭

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

دوستم همش آرایش غلیظ می‌کنه هشت صبح در میزنه میاد تو منم با قیافه ژولیده شوهرم اصلا خوشش نمیاد

هیچی دیگه😐هشت صبح؟؟؟؟؟

یه چنبار درو باز نکن وبهونه بیار ایشالا که متوجه بشه

الآنم چند روزه نیستم به جان مادرم همش تکست میده زنگ میزنه برو خونتون می‌خوام بیام دلتنگتم نمی‌دونم د ...

دلتنگ شوهرت و عشوه اومدن شده😂

مطمعنن شوهرت یه چیزی ازش دیده که اون حرفو بهت زده

2810