بچه ها من ی دوستی داشتم قبل ازدواج مثل خناهر بودیم هر شب خونه همدیگه میخوابیدیم یک سره پیش هم بودیم
بعد من یکساله ازدواج کردم اون هنوزم مجرده از خواب بیدار نشده مستقیم میاد خونه مادرشوعرم هم شغلش ی جوریه یا خونست یا زود میاد خونه دوست نداره میگه نزار بیاد دوستم دختر بدی نیست شوهرم هم بهش اعتماد دارم ولی چند روز پیش بهم گفت از دوستت ضربه بدی میخوری حالا بیین دیگه ی جوری شده از چشمم افتاده دلم نمیخواد بیاذ اونم اصلا درک و اینا ندارع از خواب که پا میشه میاد خونه ما چیکار کنم بچه ها دلم نمیخواد اینجوری شع
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با شوهرم رفتیم سینما بعد میگفت با پرویی چرا منو نبردی نمیبخشمت گفتم ببخشید دیگه زن و شوهری هیچ جا نمیتونیم بریم تو ماشین عروس هم داشت میومد مادر شوهرم نزاشت
اسی بگو مادرشوهر پدرشوهرم خونشون تعمیراته و قراره چندماه با ما زندگی کنن. مادرشوهرم اینجا باشی حرف درمیاره انشالله هم رو بیرون می بینیم. همین. میخواد باور کنه میخواد نکنه. دوستی هم باید حریم داشته باشه زندگی مشترک که جای خود داره. زودتر به خودت بیا قبل ازاینکه بخوای به دوستت یا شوهرت بدبین بشی جمع کن این بساط رو. حتی اگه زندگی مجردی هم داشتی این حد از رفت و آمد درست نبود.
آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع
لطفا کات کن این دوستی رو بعضی هاتو دیگه الکی الکی با دست خودتون زندگیتون و میخواین بهم بزنید دوستی برای بیرون از خونه ست نه توی خونه چه لزومی داره دوستت جلو شوهرت انقدر راحت باشه اخه کم کم باهاش کات کن
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود