2777
2789
عنوان

خوبی زیاد

265 بازدید | 25 پست

برام سواله چرا هرچی بیشتر خوبی کنی به چشم نمیاد؟ 

مثلا خود من هر موقع پول دستم میاد یا ی چیزی برای مادرم میخرم یا به کارتش پول میریزم 

ولی خدا نکنه یکی از خواهرم ی کار کوچیک براش انجام بدن هزار بار میگه انگار احترامی که برای اونا میزاره برا من اینجوری نیست 

ی چیزهایی هست نمیشه اینجا گفت که بهتر متوجه تبعیضش بشید 

فقط یکیش که قابل گفتننه چند شب پیش با بابام دعواش شد الان فقط من خونه پدریم بقیه خواهرام ازدواج کردن 

نارحت بود زنگ زد یکی از خواهرام با اون درد دل کرد منم خواستم بیام پیشش یهو دست رو چشاش گذاشت خودش زد به خواب که من باهاش حرف نزنم 

کلا با اونا راحته منم واقعا میفهمم که فقط حفظ ظاهر میکنه که من تو رو از بقیه بیشتر دوست دارم ولی رفتاراش کاملا برعکسه. 

از من انتظارش بیشتره از اونا نه ولی ی کار کوچیک اونا دیده میشه ولی من نه واقعا نارحتم که چرا دستم نمک نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مامان منم همینه فقط اون دزد و دلا و بدبختی ها رو میاره به من میگه وقت شوخی خنده با خواهرمه

من اینام پیشم نمیگه میگم با بابام دعواش شد زنگ زد خواهرم من اومدم جلو دست گذاشت دو چشماش خودش زد به خواب

نه بابا مامانمهولی یا واقعا متوجه رفتارش نیست یا فقط حفظ ظاهر میکنه چون قشنگ متوجم نمایشیه رفتاراش

نمیدونم چی بگم والا، من که مامانم همش میاد پیشم درد دل میکنه اعصابمو به هم میریزه همش میگم چرا به بقیه خواهرام نمیگه کلافه شدم 

یکی سر پا موند و رسید:)

نمیدونم چی بگم والا، من که مامانم همش میاد پیشم درد دل میکنه اعصابمو به هم میریزه همش میگم چرا به بق ...

بعد جالبه وقتی میگیم چرا تبعیض عصبی میشن تبعیض کجا بود بچه برا ادم چه فرقی داره توهم میزنید والا من جدا شدم هر بلا خوایت با بابام سرم دراورد اخرش بخاطر عذاب وجدان خودش میگفت چشمون زدن

ولی فقط خودش و خدای خودش میدونن چی سرم اوردن 

الانم من همه کار میکنم براش ولی ی بارم به چشمش نیومد

بعد جالبه وقتی میگیم چرا تبعیض عصبی میشن تبعیض کجا بود بچه برا ادم چه فرقی داره توهم میزنید والا من ...

نگران نباش این چیزا زیاده تو همه خانواده ها یکی از بچه ها رو بیشتر اذیت میکنن ولی درست میشه

یکی سر پا موند و رسید:)

نه بابا مامانمهولی یا واقعا متوجه رفتارش نیست یا فقط حفظ ظاهر میکنه چون قشنگ متوجم نمایشیه رفتاراش

تو که گفتی مادرت سر زا رفته؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

خوب الانم میگم 

هر مادر فرزندی دعواشون میشه من این نادرم بزرگم کرد زحمتم کشید سر ی کتک نمیتونم خوبیاش یادم بره فقط از وقتی جدا شدم چون کلا خانواده سنتی و تعصبی هستن سر جدایم همه شون اذیتم کردن خواهر برادر پدر مادر 

من هیچ وقت نمیتونم بهش بگم نامادری 

چقدر سوال پیچم میکنید

بخدا اگه میخواستم دروغ بگم طومار طومار اینجا برای کسایی که یک نفرشون نمیشناختم درد دل نمیکردم

به هیچ عنوان یکبارم بهش نگفتم نامادری چون مث مامانم بوده و هست اصلا نمیتونم قبول کنم که بچه اش نیستم چون ۵ تا بچه بزرگ کرد. 

کل تایپیک هام خوندین که مچم بکیرید دروغ دارم میبافم نه جانم خدا شاهده و گواهه که یک کلمه دروغ تو حرفام نبوده و نیست

خوب الانم میگم هر مادر فرزندی دعواشون میشه من این نادرم بزرگم کرد زحمتم کشید سر ی کتک نمیتونم خوبیاش ...

من نمیگم دروغ میگی میگم یجا نگو مادر جوونمرگم سر زا رفته یجا بگی اره بابا مادر واقعیم هست 

خپدت در مورد نوشته خوذت چه فکری میکنی؟ 

به هیچ عنوان یکبارم بهش نگفتم نامادری چون مث مامانم بوده و هست اصلا نمیتونم قبول کنم که بچه اش نیستم ...

نه نخواستم مچ بگیرم خپاستم دلیل طلاق رو بدونم

من نمیگم دروغ میگی میگم یجا نگو مادر جوونمرگم سر زا رفته یجا بگی اره بابا مادر واقعیم هست خپدت در مو ...

خوب هرچی ؟ شما چرا غلط نگارشی میگیرید کل تایپبک هام درو کردین و تک تک سوال پرسیدین