2777
2789
عنوان

داروی کیست منو به شدت عصبی کرده

61 بازدید | 7 پست

طبیعیه که اینطور شدم؟ همیشه سلامت بودم... ولی توی چند سال اخیر دومین باره که یه کیست تخمدان ایجاد شده و برای دو ماه قرص دروسبلین داده. به شدددددت روانی شدم. اصلا پشت فرمون دارم میرم توی خیابون می‌خوام برونم روی مردم بکشمشون. دومین بسته رو تازه شروع کردم. با بچه خیلی سخته عصبی بودن. تحمل کاراشو ندارم داد میزنم. غر میزنم سرش. در حد مرگ دیوانه میشم. فقط چند روز عادت ماهانه رو نرمال بودم اون وسط.  بدنمم کلا عادت به دارو نداره هیچوقت هیچ دارویی نخوردم. همیشه آدم نسبتا شادی بودم الان دلم میخواد بمیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادت ماهانه نشدم فقط

منم ۵۳ روز گذشته و نشدم 

همیشه نهایت ۴۷، ۴۸ روزه میشدم 

این سری لتروزول هم مصرف کرده بودم 

کیست فقط با سونو معلوم میشه درسته؟

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
منم ۵۳ روز گذشته و نشدم همیشه نهایت ۴۷، ۴۸ روزه میشدم این سری لتروزول هم مصرف کرده بودم کیست فقط با ...

میدونین این طور تجربه ها که میگید رو من هیچوقت نداشتم چهل و هشت روز که خیلیه

والا ده روز دیر شد بیبی چک زدم و بعدش رفتم سونوی از روی شکم. گفت تخمک گذاری نکردی کیست شده. کلا نرمال بودم همیشه. یه بار برای اولین بار سه سال پیش کیست شد یه بارم الان. سری پیش مارولین داد خوردم اصلا یادم نیست که عصبی شده باشم. این سری یکی از دوستامون توی سفر قرصمو دید گفت این خیلی بده

میدونین این طور تجربه ها که میگید رو من هیچوقت نداشتم چهل و هشت روز که خیلیهوالا ده روز دیر شد بیبی ...

درسته 

ممنونم ازت عزیزم 

انشاالله خدا بهت سلامتی بده گل و مشکلتون حل بشه

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️