2777
2789
عنوان

اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 123 پست
والا من با جهیزیه گرفتم نمیدونم چند شد ولی سرچ کردم 12،تومنه از هشت تومن داشت به بالااره منم مامانم ...

چرا من از لوازم برقی شهر فرش خوشم نمیاد😑

من ۱۳ سال پیش همه لوازم برقیمو از سرچشمه خریدم خیلی خوب دراومد

ولی شهر فرش بنجول فروش انگار

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کاور چیه بابابچه کوچیک داری؟

نه عزیزم پسرم ده سالش

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

چرا من از لوازم برقی شهر فرش خوشم نمیاد😑من ۱۳ سال پیش همه لوازم برقیمو از سرچشمه خریدم خیلی خوب درا ...

نه منم لوازم برقی ازش نخریدم که

محلول فرش شوی رو میگم داره اونی که میریزی فرش رو میشوره😂

2805
دقیقا منم میگم از کجا معلوم فردا زنده باشم یا نهاونوقت یه زن دیگه میاد حال میکنه واس خودش

اره بابا خوش باش نهایتا سالی دوبار میگی میان میشورن مبلاتو

یا خودت بخارشوی بگیر تمیز کن 

رو مبلی ک بیشتر میشینید ی نمد نرم بنداز 

جارو برقی کشیدنی رو مبلاتم بکش خاکش بره کثیف نشه

اسی اینکه این کار خز و فلان اینارو ول کن تو شرایط خودت ببین الان با این گرونی باید وسیلتو دو دستی بچ ...

نه پارچه ای که اصلا😑دوست ندارم همه زیباییش میره زیر پارچه 

نه منم لوازم برقی ازش نخریدم کهمحلول فرش شوی رو میگم داره اونی که میریزی فرش رو میشوره😂

متوجه شدم عزیزم دیدم بازدید تاپیک بالاست خواستم هشدار بدم 😁

ازش لذت ببر و مراقب باش کثیف نشه ب خوشی استفاده کنی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نه من پسرم سه ماهه بود مبل جدید گرفتم رنگشم کرمه الان دوسالشه دیگه کرم نیست رنگشون ولی بازم حاضر نیستم کارو کنم فوقش دوسال دیگه عوضشون میکنم خیلی چیپه این حرکت کاور کردن 

ازش لذت ببر و مراقب باش کثیف نشه ب خوشی استفاده کنی

ممنونم عزیزم❤️

اره خوب کردی😂اره تا خودت از برندات مطمئن نباشی نباید به فروشنده های اونا اطمینان کنی

دو هفته پیش یه سر همینطوری رفتیم 

وای اونقدر یخچالاش زشت بودن😁

ولی ایوان جنساش بهتره 

2810