2777
2789
عنوان

اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 123 پست
اره یچیزی مثل جارو برقی طوریه ولی مایع مخصوص میریزی میشوره اصلنم اسیب نمیزنه هم برش و پرده و موکت ای ...

چه خوب عزیزم چند خریدی ؟؟ من بخارشوی دارم بدیش اینه آب جمع نمیکنه دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه راه کار خوبی ولی من حوصله ام نمیکشه😅دوست دارم خوشگلی پارچه اش دیده شه

درسته آخه مبل خودمم مخمل سفیده زیاد فرقی ندارن معلوم نمیکنه خیلی شمام‌میتونی طرح نزدیک به مبلتو بگیری دیگه

♻️کارما♻️
خب کاور نشه یا فرش روفرشی نشه سریع کثیف میشه مثلا من فرشتم واقعا سفید ن خب دو یخ ماخ کثیف میشه بعدش ...

روفرشی فرق داره با کاور . بعدم الان اکثرا تو خونه ها بخار شو هست . هر وقت کثیف بشه سریع تمیزش میکنن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2805

کاور کن مهمان آمد بردار چون آدم خودش یهو کثیف می‌کنه اعصاب خوردی دردسزش بیشتر وگرنه من کاور دوست نداشتم الان مجبور شدم ولی راضی ام 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

حالا عکس مبلاتو بده ببینیم چین که ۲۰۰ تومن شدن عزیزم

پس فردا میارن 

میترسم اینجا بذارم شناسایی شم😁

ولی مبلی که من انتخاب کردم بازار ایرانیان ۵۰۰ بود 

رنگ چوبش سبز پاستیلی😭ولی خوب وسع ما نمیرسید بهش

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

دقیقااا درست گفتیمن تاچندماه قبل همش یا مبل تمیز میکردم یا فرشچون دوتا بچه کوچیک دارم که دائم درحال ...

با بچه بنظرم منطقیه کاور کردن ولی بچه ایشون ده سالشه اخه دیکه ماشالله بزرگه عقلش میرسه

دقیقااا درست گفتیمن تاچندماه قبل همش یا مبل تمیز میکردم یا فرشچون دوتا بچه کوچیک دارم که دائم درحال ...

حالا من نگران مهمونا هستم که بچه کوچیک و شیطون دارن چیزی نریزن رو مبلا

بعد شما مهمون میاد کاور رو برمیدارین😂

البته درستشم اینه ک بردارین

من یه کلیپ دیدن زنه به جای کاور یه پارچه خیلی قشنگ و چندتا کوسن رنگی گذاشت رو مبل سفید

اون باز فکر بهتری بود

به خودت احترام بذارو اینکار و نکن منم با اینکه نصف شما هزینه مردم اطرافیان گیر دادن کاور کن قبول نکردم اونام از سرشون افتاد الآنم دوساله دوستان بچه کوچیک دارم هنوز کثیف نشده

اینم بگم ۵ سال پیش روفرشی خریدم واسه فرشام بیست روز پهن کردم دیگه جمعش کردم گذاشتم کمد دیواری😁

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

پس فردا میارن میترسم اینجا بذارم شناسایی شم😁ولی مبلی که من انتخاب کردم بازار ایرانیان ۵۰۰ بود رنگ چ ...

۵۰۰ میلیون

خوبه که از زندگیت لذت میبری و برای وسایل خونه زیاد خرج میکنی. پولارو الکی جمع نمیکنی و خودت مبل بیخود بشینی

طرز فکرتو دوست دارم

عکس شبیهشو بزار چون منم میخوام مبلامو عوض کنم دوست دارم ایده بیرم

بیا شخصی برات بفرستم در خواست بده

2810