2777
2789
عنوان

اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 123 پست
چه خوب عزیزم چند خریدی ؟؟ من بخارشوی دارم بدیش اینه آب جمع نمیکنه دیگه

والا من با جهیزیه گرفتم نمیدونم چند شد ولی سرچ کردم 12،تومنه از هشت تومن داشت به بالا

اره منم مامانم بخارشوی داشت دیدم خیلی درنمیاره کارو بیشتر واسه پرده و اینا اوکی بود تا تمیز کردن لکه ولی این محلولش رو میزنی فوری تمیز میکنه محلولشم توی شهر فرش میفروشن یه پیجی هم دارم از ترکیه میاره اون خیلی باکیفیت تره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۵۰۰ میلیونخوبه که از زندگیت لذت میبری و برای وسایل خونه زیاد خرج میکنی. پولارو الکی جمع نمیکنی و خود ...

نه ما به اون صورت پولدار نیستیم 

ولی زندگی بهم ثابت کرده همیشه سعی کنم تو لحظه زندگی کنم خصوصا از لحاظ مالی 

پس انداز میکنیم 

ولی لوازم خونه رو سعی میکنم بهترینش در حد توان بخرم

و چیزای دیگه....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

حالا من نگران مهمونا هستم که بچه کوچیک و شیطون دارن چیزی نریزن رو مبلابعد شما مهمون میاد کاور رو برم ...

اتفاقا تو خانواده هم همه بچه کوچیک دارن😂😂

ولی خب میگم یه روز هس.. اگه هم چیزی بریزن با شامپوفرش تمیز میکنم.. 

بعد هم از این کاور قشنگا نخریدم.. با ملافه کاور میکنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من بیشتر از اینکه خودمون کثیف کنیم اعصابم خورد میشه بچه فامیل بیاد کثیف کنه.... خودمون خب داریم استفاده میکنیم فدای سرم ولی فامیل بچشونو میاره با دست کاکائویی میزاره رو مبل کرم حرص میخورممم  

۲۰۰ تومن کمه؟

پول خیلی بی ارزش شده باور کن ۲۰۰پولی نیست

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

خب کاور نشه یا فرش روفرشی نشه سریع کثیف میشه مثلا من فرشتم واقعا سفید ن خب دو یخ ماخ کثیف میشه بعدش ...

من کاور ژله ای کشیدم چون مبلام کرمه  مهمونابقیه هم پذیرفتن چون خونم شلوغه پرمهمون نمیتونم وقتی مهمون دارم حواسم به بچه هاشون باشه بخدا بارهاشده بعدرفتن مهموناکاپررودستمال کشیدم اینقدرلک بودن  اونقدرپولدارنیستم هرسال پول مبل بدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من بیشتر از اینکه خودمون کثیف کنیم اعصابم خورد میشه بچه فامیل بیاد کثیف کنه.... خودمون خب داریم استف ...

دقیقاااا منظور منم همینه 

یه خانواده هست بچه هاش از سر سفره با دستای چرب میرن 

رو مبل میشینن🥲مامانه هم بی خیاااال

والا من با جهیزیه گرفتم نمیدونم چند شد ولی سرچ کردم 12،تومنه از هشت تومن داشت به بالااره منم مامانم ...

مارکش چیه گلم دستی یا ایستاده ؟ 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 😅

دقیقاااا منظور منم همینه یه خانواده هست بچه هاش از سر سفره با دستای چرب میرن رو مبل میشینن🥲مامانه ه ...

اه اه انقدر بدم میاد میگم خدایا اینا خودشون چطور زندگی میکنن... من خواهر شوهرم برد دخترشو با دست کاکائویی نشون رو مبل دیدم داره دست میزنه به مبل رفتم بغلش کردم بردم دستشو شستم اوردم 😂😂😂

مارکش چیه گلم دستی یا ایستاده ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم 😅

واسه من بیسمارک هست دستیه ولی ایستاده بنظرم راحت تره😁مامانم بعد من ایستاده گرفت واسه اینکه کل فرس رو بکشی راحت تره

2810