2777
2789

سلام خانوما 

من از هفته ۲۵ انقباض کاذب دارم بعضی روزا کلا ندارم بعضی روزا ۳ یا ۴ بار کل شکمم سفت میشه مخصوصا وقتایی که مثانم پره حدود ۵،۶ ثانیه طول میکشه

دکتر،بیمارستان،سونو واژینال، معاینه واژینال انجام دادم و گفتن همه چی نرماله دهانه رحم بستس دکترم شبی یکی شیاف پروژسترون داده فقط

دکتر شما چی داده بود بهتون؟

به موقع زایمان کردین؟

خیلی میترسم نی نی زودتر بیاد

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم داشتم تا هفته ۳۹ زایمان نکردم من خیلی شدید بود روزی ۶ الی ۷ بار در حدی که احساس میکردم الان که ز ...

خداروشکر که به موقع زایمان کردین شما چه داروهایی مصرف میکردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که به موقع زایمان کردین شما چه داروهایی مصرف میکردین؟

هیچی راستش اصلا به دکتر نگفتم سونو ک نرمال بود دیگ پیگیری نکردم شما به دکترت بگو شنیدم به بعضی ها دارو میدن

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

2805
هیچی راستش اصلا به دکتر نگفتم سونو ک نرمال بود دیگ پیگیری نکردم شما به دکترت بگو شنیدم به بعضی ها دا ...

گفتم گفت نیازی به دارو نیست چون انقباضای کاذب هستن ولی برای اینکه خیالت راحت باشه شبی یکی شیاف پروژسترون بزن تا هفته ۳۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم گفت نیازی به دارو نیست چون انقباضای کاذب هستن ولی برای اینکه خیالت راحت باشه شبی یکی شیاف پروژس ...

اره شیاف خیلی خوبه نگران نباش چیزی نمیشه سعی کن استراحتتو بیشتر کنی

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️